You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
Η χρήση γηγενών ζυμών εκτοξεύει την πολυπλοκότητα του νέου Ασύρτικου από το κτήμα Γαβαλά, αφήνοντας να εκφραστούν ολοκάθαρα τα χαρακτηριστικά της Θηραϊκής γης. Ορυκτότητα και οξύτητα στο Θεό, από δίπλα φρούτο μεσαίας έντασης το οποίο κινείται στην παλέτα των εσπεριδοειδών και στόμα δομημένο όπως θα περιμέναμε από μια αυστηρή Σαντορίνη που πίνεται τώρα αλλά και σε βάθος χρόνου.
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.2% alc.
Μία από τις δημοφιλέστερες και ποιοτικότερες ετικέτες ΠΟΠ Σαντορίνη της αγοράς. Κλασική και προσεκτική οινοποίηση που επιτρέπει στο Ασύρτικο να εκφράσει τη μεταλλικότητα που του χαρίζει το καυτό ηφαιστειογενές έδαφος της Σαντορίνης, και να παρουσιάσει μία εντυπωσιακά κοφτερή οξύτητα που φρεσκάρει, δροσίζει και… απογειώνει!
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
Η χαρακτηριστική μπλε φιάλη της παραδοσιακής κάναβα του Γαβαλά στη Σαντορίνη, που αποτελεί μια από τις παλιότερες στο ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης, φέρνει στο περιεχόμενο της μια κλασική Σαντορίνη, ζυμωμένη σε ανοξείδωτες δεξαμενές με διακριτικά φρουτώδη χαρακτήρα, έντονη την υπογραφή της ορυκτότητας και λεμονάτη οξύτητα η οποία πραγματικά ανανεώνει τον ουρανίσκο.
Ο δεσμός του Απόστολου Μούντριχα με την άνυδρη Σαντορινιά γη και το Ασύρτικο γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Ο ήλιος, το φως, ο αέρας, η ηφαιστειακή γη, η θάλασσα και το νερό, τα στοιχεία της φύσης δηλαδή που δημιουργούν το συγκλονιστικό terroir της Σαντορίνης, εκφράζονται πολύ όμορφα σε αυτό το σπουδαίο κρασί. Η πολυπλοκότητα, η καθαρότητα του φρούτου, η κοφτερή οξύτητα και η ορυκτή αίσθηση το βάζουν στο πάνθεον των κορυφαίων λευκών κρασιών παγκοσμίως.
Το Anhydrous του Απόστολου Μούντριχα φέρνει μία καινούρια ματιά στην απόδοση του μεγαλειώδους terroir της Σαντορίνης. Τα μοναδικά χαρίσματα του, που δημιουργούν η γη, το ηφαίστειο και η θαλάσσια αύρα αποτυπώνονται εξαιρετικά , με το φρούτο να συναντάει την καπνιστή ορυκτότητα, τα απίστευτα επίπεδα οξύτητας και την στιβαρή δομή.
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γαϊδουριά, Κατσανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
To terroir της Σαντορίνης είναι παρόν σε όλες τις ποικιλίες του νησιού! Το θαυμάσιο Κατσανό του Γιώργου Γαβαλά, μια πολυετής και επίμονη προσπάθεια του οινοποιού έχει αποδώσει στο ομώνυμο κρασί θαυμάσιο κιτρινο χρώμα, αρώματα μελιού και λεμονιού αλλά και βερύκοκκου, ταιριαστη οξύτητα και μακρά, πολύ ευχάριστη επίγευση.