You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.2% alc.
Μία από τις δημοφιλέστερες και ποιοτικότερες ετικέτες ΠΟΠ Σαντορίνη της αγοράς. Κλασική και προσεκτική οινοποίηση που επιτρέπει στο Ασύρτικο να εκφράσει τη μεταλλικότητα που του χαρίζει το καυτό ηφαιστειογενές έδαφος της Σαντορίνης, και να παρουσιάσει μία εντυπωσιακά κοφτερή οξύτητα που φρεσκάρει, δροσίζει και… απογειώνει!
Ο Γιώργος Γαβαλάς δίπλα στο Ασύρτικο αφιερώνει μεγάλο μέρος της προσπάθειας του στο να αναβιώσει ξεχασμένες ποικιλίες του Θηραϊκού αμπελώνα που τον προηγούμενο αιώνα ξεπερνούσαν τις 100 στο νησί της Σαντορίνης. Μια από αυτές το Βουδόματο χαρίζει έναν σπάνιο ροζέ οίνο με διακριτικά φρουτώδη χαρακτηριστικά, δροσερή οξύτητα και mineral στοιχεία στη μύτη και το στόμα.
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
Η χαρακτηριστική μπλε φιάλη της παραδοσιακής κάναβα του Γαβαλά στη Σαντορίνη, που αποτελεί μια από τις παλιότερες στο ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης, φέρνει στο περιεχόμενο της μια κλασική Σαντορίνη, ζυμωμένη σε ανοξείδωτες δεξαμενές με διακριτικά φρουτώδη χαρακτήρα, έντονη την υπογραφή της ορυκτότητας και λεμονάτη οξύτητα η οποία πραγματικά ανανεώνει τον ουρανίσκο.
Θαυμάσιο πάντρεμα της Μανδηλαριάς με το Μαυροτράγανο δια χειρός Απόστολου Μούντριχα που χρησιμοποιεί καρπό από χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπέλια στον Πύργο της Σαντορίνης. Ένα κρασί με βάθος φρούτου, βοτανικά στοιχεία και πολύ καλά δουλεμένες τανίνες που αποδεικνύει ότι η Σαντορίνη μπορεί να δώσει και σπουδαία ερυθρά κρασιά.
Το Anhydrous του Απόστολου Μούντριχα φέρνει μία καινούρια ματιά στην απόδοση του μεγαλειώδους terroir της Σαντορίνης. Τα μοναδικά χαρίσματα του, που δημιουργούν η γη, το ηφαίστειο και η θαλάσσια αύρα αποτυπώνονται εξαιρετικά , με το φρούτο να συναντάει την καπνιστή ορυκτότητα, τα απίστευτα επίπεδα οξύτητας και την στιβαρή δομή.