Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 56

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast 2022

    Παλυβού (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Το Κτήμα Παλυβού καταπιάνεται με την Κυδωνίτσα δίνοντας μία νέα δυναμική και αναμενόμενα απολαυστική διάσταση στην ποικιλία. Η χρήση γηγενών ζυμών, ο εξαιρετικός καρπός επιλεγμένων αμπελώνων και το απαλό άγγιγμα της δρυός από την 4μηνη παραμονή του κρασιού σε γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια χαρίζει ένα κρασί έτοιμο για όλα τα γευστικά παντρέματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Πρόποδες 2021

    Ζαφειράκη (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ζύμωση σε βαρέλι 2400 Λ και ωρίμανση για 12 μήνες στο βαρέλι.

    Χρώμα κιτρινοπράσινο

    Αρώματα που θυμίζουν άνθη εσπεριδοειδών και φρούτα όπως , πράσινο αχλάδι ανανά κυδώνι . Διακριτικά άρωμα ξύλου πολύ καλά ενσωματωμένα στο κρασί.

    Μέτριος όγκος , ισορροπημένοι με καλή οξύτητα και έντονο ορυκτό χαρακτήρα που θυμίζει τσακμακόπετρα .
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Route Gris 2022

    Τρουπής (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Το οινοποιείο Τρουπή πάει ακόμα παραπέρα το Μοσχοφίλερο! Παίρνει φρούτο από την περιοχή Καταράχη σε υψόμετρο 640 μέτρων, ζυμώνει ένα μέρος του κρασιού σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε παλιά βαρέλια ακακίας και δρύς και στην συνέχεια όλο το κρασί ωριμάζει για μερικούς μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές, ενώ εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, ο πολύπλοκος τρόπος οινοποίησης αλλά και ο συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών δοχείων ζύμωσης και ωρίμασης οδηγούν σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και απολαυστικό Μοσχοφίλερο που μπορεί να εξελιχθεί για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Monemvasia - Malvasia

    Μονεμβασιά (Οινοποιητική)
     
    43,20 €
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    17 χρόνια πειραματισμών από τον Γιώργο και την Έλλη Τσιμπίδη, προηγήθηκαν της δημιουργίας αυτού του συγκλονιστικού γλυκού κρασιού που εξυμνεί την βαριά ιστορία του περίφημου Μαλβάζιου οίνου της αρχαιότητας. Είναι το πρώτο κρασί που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Μονεμβασία- Malvasia, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον υπέροχο πολύπλοκο και ώριμο χαρακτήρα του.
  5. Σιγάλας - Ασύρτικο Αθήρι 2022

    Σιγάλα (Κτήμα)
     
    22,30 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Το Ασύρτικο χαρίζει το χαρακτήρα και το νεύρο και το Αθήρι συμπληρώνει αρωματικά το σύνολο. Το ΑΑ είναι μία εξαιρετικά value for money ΠΟΠ Σαντορίνη που είναι έτοιμη να την απολαύσεις τώρα, χωρίς να περιμένεις πολύ. Δροσιστική οξύτητα και παλέτα από εσπεριδοειδή έτοιμη να συνδυαστεί με θαλασσινά, όστρακα και ψάρια.
  6. Ιστορία Λευκός 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    8,80 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, 12.5% alc.
    Σταθερά στις πρώτες θέσεις των κρασιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο House of Wine! Δίκαια, όταν μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, κερδίζει επάξια την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine, και τη θέση του Πρωταθλητή!
  7. Κτήμα Αβαντίς - Lenga 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    13,90 €
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Η καλλιέργεια Gewurztraminer στην Εύβοια ήταν ένα παράτολμο πείραμα για τον Απόστολο Μούντριχα, που ωστόσο πέτυχε με το παραπάνω! Η ετικέτα Lenga από το Κτήμα Αβαντίς είναι ένα από τα πιο απολαυστικά αρωματικά λευκά κρασιά στην αγορά, και γίνεται ανάρπαστη λόγω της πολύ περιορισμένης παραγωγής της. Η αγάπη του οινοποιού σε αυτό το κρασί φαίνεται και μόνο από το γεγονός ότι του έδωσε το όνομα της αγαπημένης του συζύγου. Φίλοι των φινετσάτων αρωματικών κρασιών, σπεύσατε!...
  8. Παράγκα - Λευκός 2023

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    8,90 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    3ο κρασί σε πωλήσεις του House of Wine για το 2020! Λευκό, δροσερό, φρέσκο κρασί με όμορφη οξύτητα και αρώματα εσπεριδοειδών. Η Λευκή Παράγκα συνδυάζεται υπέροχα με ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες και θαλασσινά. Απολαύστε την...
  9. Σαμαρόπετρα 2023

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    13,00 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Η αγαπημένη Σαμαρόπετρα αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο αγαπημένη! Ένα μονοποικιλιακό Sauvignon Blanc πια, την ποικιλία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, από ιδιόκτητους αμπελώνες στο ψυχρό Αμυνταίο, που θυμίζει σε στιλ τα κρασιά του Λίγηρα με αρώματα εσπεριδοειδών, φυτικότητα και απίστευτη φρεσκάδα.
  10. Κτήμα Αβαντίς - Sauvignon Blanc 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    12,60 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Ένα λευκό κρασί-ορόσημο από το Κτήμα Αβαντίς. Αν το δοκιμάσετε και νομίσετε ότι προέρχεται από κάποια εξωτική χώρα του Νέου Κόσμου, θα είστε απόλυτα δικαιολογημένοι. Είναι χαρακτηριστικό για την εξωτικά φρουτώδη μύτη του και την τραγανή του οξύτητα. Απολαύστε ένα από τα πιο πληθωρικά και απολαυστικά Ελληνικά λευκά κρασιά.
  11. Κτημα Αβαντίς - Αγιος Χρόνος Λευκό 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    16,90 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Είναι γνωστό ότι ο Απόστολος Μούντριχας εμπνέεται από τα κρασιά του Ροδανού και μας έχει χαρίσει σπουδαία Syrah. Αυτή την φορά καταπιάνεται με την λευκή ποικιλία Viognier δημιουργώντας μία εξαιρετική έκφραση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα περιζήτητα κρασιά του Condrieu. Με υπέροχο πυκνό φρούτο και απρόσμενα υψηλή για τα δεδομένα της ποικιλίας, οξύτητα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
  12. Σαντορίνη Γηγενείς Ζύμες 2022

    Γαβαλά (Οινοποιία)
     
    40,20 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Η χρήση γηγενών ζυμών εκτοξεύει την πολυπλοκότητα του νέου Ασύρτικου από το κτήμα Γαβαλά, αφήνοντας να εκφραστούν ολοκάθαρα τα χαρακτηριστικά της Θηραϊκής γης. Ορυκτότητα και οξύτητα στο Θεό, από δίπλα φρούτο μεσαίας έντασης το οποίο κινείται στην παλέτα των εσπεριδοειδών και στόμα δομημένο όπως θα περιμέναμε από μια αυστηρή Σαντορίνη που πίνεται τώρα αλλά και σε βάθος χρόνου.
  13. Vinsanto Γαβαλά 2016

    Γαβαλά (Οινοποιία)
     
    40,80 €
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 10% alc.
    Το Ασύρτικο συμπληρώνεται με λίγο Αθήρι και Αηδάνι, τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης, ‘πατιούνται’ μεσημεριανές ώρες για να βγάλουν πιο εύκολα τον συμπυκνωμένο, σε σάκχαρα, χυμό και στην συνέχεια ζυμώνει για αρκετούς μήνες πριν οδηγηθεί στα μεγάλα παλαιά ξύλινα βαρέλια για να παλαιώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεμυαλιστικό γλυκό κρασί με γεύση και αρώματα που μένουν αξέχαστα για μήνες.
  14. Χρυσογέρακας 2017

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    31,00 €
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ένα εξαιρετικό γλυκό κρασί που συμπληρώνει την ήδη πλούσια γκάμα κρασιών του Κτήματος Κυρ Γιάννη. Σταφύλια από το εξωτικό Gewurtzraminer και την ακαταμάχητη Μαλαγουζιά που τρυγιόνται όψιμα, μέσα στον Δεκέμβρη δίνουν ένα ισορροπημένο, κομψό και γεμάτο φρούτο, κρασί, που θα αγαπηθεί από τους λάτρεις των γλυκών κρασιών και όχι μόνο. Ένα σπάνιο είδος γερακιού, ο Χρυσογέρακας χαρίζει το όνομα του στο κρασί, του οποίου η ετικέτα έχει φιλοτεχνηθεί από την Λίλα Μπουτάρη, κόρη του Στέλλιου Μπουτάρη που βρίσκεται στο τιμόνι του Κτήματος.
  15. Σιγάλας - Σαντορίνη Βαρέλι 2022

    Σιγάλα (Κτήμα)
     
    43,40 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Ένα λευκό κρασί φτιαγμένο για το καλοκαιρινό Ελληνικό τραπέζι. Η λεμονάτη μεταλλικότητα του Ασύρτικου αποκτά καπνιστές νότες από το δρύινο βαρέλι και απογειώνει κάθε καλοκαιρινό θαλασσινό έδεσμα που ψήνεται στα κάρβουνα.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 56

Φθίνουσα ταξινόμηση

Best Sellers στην κατηγορία Κρασιά