You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Τριανταφυλλένιο χρώμα με αιθέριο άρωμα από φράουλες, βατόμουρα και σκουροκόκκινα φρούτα. Διακρίνεται για τη γεμάτη και πλούσια δροσερή γεύση με πολύ καλή επίγευση.
Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Πιείτε το τώρα
Ξεμυαλιστικό ημίγλυκο ροζέ κρασί από Grenache Rouge, με ευχάριστα αρώματα φρούτων και λουλουδιών που θα συνεπάρει το οινόφιλο κοινό όλων των ηλικιών και ειδικά όσους τους αρέσει η γλυκύτητα στο ποτήρι τους. Είναι η κατάλληλη επιλογή για το πάρτυ, για την παραλία, για το μπαλκόνι, για τα φρούτα, για τα γλυκά, για τα τυριά αλλά και για τα πικάντικα αλμυρά φαγητά.
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
Η πιο φρέσκια εκδοχή του Αγιωργίτικου από το Χρήστο Μπαραφάκα, η οποία δε διαθέτει τη συμπύκνωση της κλασικής του Νεμέας, από την άλλη βέβαια ξεχειλίζει από αρώματα τραγανών κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και ζωηρό χαρακτήρα. Μια πολύ όμορφη και οικονομική έκφραση της πιο χαρούμενης πλευράς του Αγιωργίτικου.
Ένα κρασί-σχολή στο ελληνικό Syrah, που αναβλύζει αγάπη και προσήλωση στην θαυμαστή αυτή ερυθρή ποικιλία. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη σωστή αποτύπωση των τυπικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας, ενώ η επιρροή του βαρελιού τονίζει ακόμα περισσότερο τον πικάντικο χαρακτήρα του και ενισχύει την πολυπλοκότητά του. Επιλέξτε το για να συνοδεύσετε μία αξέχαστη κρεατοφαγία ή παλαιώστε το και θαυμάστε την εξέλιξή του με το χρόνο.
Ένα κρασί-σχολή στο Ελληνικό Syrah. Ένα "αντρίκειο" Syrah που αναβλύζει αγάπη και προσήλωση στην θαυμαστή αυτή ερυθρή ποικιλία. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη σωστή αποτύπωση των τυπικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας, ενώ η επιρροή του βαρελιού τονίζει ακόμα περισσότερο τον πικάντικο χαρακτήρα του και ενισχύει την πολυπλοκότητά του. Επιλέξτε το για να συνοδεύσετε μία αξέχαστη κρεατοφαγία ή (αν τα καταφέρετε) παλαιώστε το και θαυμάστε την εξέλιξή του με το χρόνο…