Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-41 από 41

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Παράγκα Flowers 2023

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Το νέο κρασί από το κτήμα Κυρ Γιάννη, ήρθε να ολοκληρώσει την value for money σειρά ‘παράγκα’ με ένα ευχάριστο και παιχνιδιάρικο ροζέ κρασί, από το χαρισματικό Ξινόμαυρο με την μικρή συνδρομή του Merlot. Το ‘flowers’ είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσει το στυλ του κρασιού, που μας φέρνει στο μυαλό πικνίκ, εξοχή, φίλους γύρω από ένα τραπέζι και ανεμελιά. Είναι ελαφρύ, μυρωδάτο και ημίξηρο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Κυρ Γιάννη The Fallen OAK 2020

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    H αρμονική συνύπαρξη των ποικιλιών Ξινόμαυρο, Μerlot και Syrah μας δίνει ένα γοητευτικά αρωματικό, ευκολόπιοτο και διαχρονικό κρασί. Ξεχωρίζουν ελκυστικά αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων και διακριτική παρουσία του βαρελιού με αρώματα βανίλιας. Μαλακό και βελούδινο στο στόμα, με καλή οξύτητα και ήπιες τανίνες. Ιδανικό για κείνους που απολαμβάνουν τα ‘στρογγυλά’ κόκκινα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μπλε Τρακτέρ Ερυθρό 2022

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Κόκκινο βαθύ στην όψη, με μπλε ανταύγειες. Στο ποτήρι ξεδιπλώνονται, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών. Η παρουσία του βαρελιού́ αγκαλιάζει διακριτικά το αρωματικό σύνολο, με νότες βανίλιας. Το στόμα ακολουθεί αρωματικά, με πλούσιο φρούτο, διακριτική οξύτητα και στρογγυλές τανίνες, σε μια ισορροπημένη αρμονία των τριών ποικιλιών. Ένα κρασί καθημερινό και ευχάριστο για κάθε περίσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Βόλτες Τσιμπίδη Ερυθρός 2020

    Μονεμβασιά (Οινοποιητική)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα
    Φρέσκο και ευκολόπιοτο ερυθρό κρασί με ανεπανάληπτη σχέση τιμής ποιότητας. Το Μαυρούδι με το Αγιωργίτικο χαρίζουν όλα τα εξωστρεφή χαρακτηριστικά τους σε αυτό το πολύ μαλακό κρασί που θα αγαπήσουν ακόμα και αυτοί που δεν τους αρέσουν τα κόκκινα. Ιδανικό για πάρτυ, για barbeque αλλά και για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μονεμβάσιος Ερυθρός 2014

    Μονεμβασιά (Οινοποιητική)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Όμορφος συνδυασμός του Αγιωργίτικου με το Μαυρούδι σε ένα κρασί από την Λακωνία, που στηρίζει την γοητεία του στην ωριμότητα και στην φινέτσα που του χαρίζει ο χρόνος, καθώς κυκλοφορεί στην αγορά με ήδη πολλά χρόνια στην πλάτη του. Η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα ‘παλαιωμένα’ κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μπλε Αλεπού 2020

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    47,10 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Η Μπλε Αλεπού είναι ένα κρασί με βαθύ κόκκινο, σχεδόν αδιαφανές, χρώμα και πορφυρές ανταύγειες στην όψη. Τα αργά και πλούσια δάκρυα που αφήνει στο ποτήρι μάς προετοιμάζουν για ένα σύνολο με όγκο και στιβαρή δομή. Στη μύτη, τα έντονα αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα εναλλάσσονται με τις νότες ξύλου, βανίλιας και μόκας από την παλαίωση του κρασιού στο βαρέλι. Στο στόμα οι παχιές και καλά ενσωματωμένες τανίνες, προσφέρουν στο κρασί στιβαρή δομή, ενώ σε συνδυασμό με την υψηλή οξύτητα και το ζεστό αλκοόλ συμβάλουν στη δημιουργία ενός ισορροπημένου συνόλου που καταλήγει σε μια μακριά και φρουτώδη επίγευση. Σε νεαρή ηλικία, η Μπλε Αλεπού είναι ένα κρασί που ωφελείται από τη μετάγγιση, καθώς χρειάζεται χρόνο μετά το άνοιγμα της φιάλης για να ξεδιπλώσει τον πολύπλοκο χαρακτήρα του.
  7. Saint Nicolas 2022

    Anhydrous
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Θαυμάσιο πάντρεμα της Μανδηλαριάς με το Μαυροτράγανο δια χειρός Απόστολου Μούντριχα που χρησιμοποιεί καρπό από χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπέλια στον Πύργο της Σαντορίνης. Ένα κρασί με βάθος φρούτου, βοτανικά στοιχεία και πολύ καλά δουλεμένες τανίνες που αποδεικνύει ότι η Σαντορίνη μπορεί να δώσει και σπουδαία ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Σιγάλας Μαυροτράγανο Μανδηλαριά 2021

    Σιγάλα (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.7% alc.
    Οι δύο ερυθρές ποικιλίες της Σαντορίνης, Μανδηλαριά και Μαυροτράγανο οινοποιούνται και παλαιώνουν σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 18 μήνες. Ένα από τα καλύτερα value for money κρασιά της Σαντορίνης. Σερβίρεται στους 18οC.
  9. Κατσανό Γαβαλά 2022

    Γαβαλά (Οινοποιία)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γαϊδουριά, Κατσανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    To terroir της Σαντορίνης είναι παρόν σε όλες τις ποικιλίες του νησιού! Το θαυμάσιο Κατσανό του Γιώργου Γαβαλά, μια πολυετής και επίμονη προσπάθεια του οινοποιού έχει αποδώσει στο ομώνυμο κρασί θαυμάσιο κιτρινο χρώμα, αρώματα μελιού και λεμονιού αλλά και βερύκοκκου, ταιριαστη οξύτητα και μακρά, πολύ ευχάριστη επίγευση.
  10. Νεράιδες Λευκος 2022

    Μπαραφάκας (Κτήμα)
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Ένα νέο μπλεντ με τρεις ποικιλίες μαζί, φυσικός ημίγλυκος με 18gr/lit αζύμωτα ζάχαρα και προσθήκη διοξειδίου (Ανθρακικό 2,2 bar) ημιαφρώδες ....

    Σε ένα χορό αισθήσεων και παραισθήσεων οι Νεράιδες, δροσερές, παραμυθένιες και αερικές έρχονται να μαγέψουν με την πληθωρικότητα αρωμάτων και γεύσεων.

    Μπουκέτο από νότες λουλουδιών, λεμονιού και ανθών εσπεριδοειδών και στόμα με όγκο, γλυκύτητα, δυναμική οξύτητα και αρωματική επίγευση βερίκοκου.
  11. Anhydrous Santorini 2022

    Anhydrous
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Το Anhydrous του Απόστολου Μούντριχα φέρνει μία καινούρια ματιά στην απόδοση του μεγαλειώδους terroir της Σαντορίνης. Τα μοναδικά χαρίσματα του, που δημιουργούν η γη, το ηφαίστειο και η θαλάσσια αύρα αποτυπώνονται εξαιρετικά , με το φρούτο να συναντάει την καπνιστή ορυκτότητα, τα απίστευτα επίπεδα οξύτητας και την στιβαρή δομή.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-41 από 41

Φθίνουσα ταξινόμηση

Best Sellers στην κατηγορία Κρασιά