Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 123

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Λημνιώνα Young Vineyards 2020

    Ζαφειράκη (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Ένα κρασί απο τους αμπελώνες του κτήματος Ζαφειράκη με συνολική έκταση 30 στρέμματα και μέσο όρο ηλικίας 10 ετών. Έντονο κόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων όπως κεράσι, βύσσινο και δαμάσκηνο με διακριτική βοτανικότητα. Σώμα ισορροπημένο, γεμάτο με καλή οξύτητα και μεταξένιες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μονεμβασιά Τσιμπίδη 2022

    Μονεμβασιά (Οινοποιητική)
     
    13,60 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα
    Η Μονεμβασιά είναι μία αρκετά σπάνια ποικιλία που δίνει ευχάριστα δροσερά και νόστιμα κρασιά όπως ακριβώς και αυτή η ωραία εκδοχή από την Λακωνία. Είναι ένα ιδιαίτερα γαστρονομικό κρασί που ταιριάζει πολύ τόσο στην μεσογειακή όσο και στις Ασιατικές κουζίνες, αλλά πίνεται και σαν απεριτίφ.
  3. Πάνθηρ Ροζέ 2021

    Μονεμβασιά (Οινοποιητική)
     
    15,10 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Τρείς γηγενείς ποικιλίες το Αγιωργίτικο, η Λημνιώνα και το Μαυρούδι φοράνε την εξωστρεφή τους φορεσιά και μας χαρίζουν ένα λιγουρευτικό ροζέ κρασί με πολύ ωραία αρώματα φρούτων και λουλουδιών και δροσιστική γεύση. Ένα κρασί που μπορεί να σταθεί με την ίδια ευκολία στο καθημερινό αλλά και σε ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι πολύ ευχάριστο και σαν απεριτίφ.
  4. Mostra - Λευκός (187ml)

    Τσιλιλή (Αποσταγματοποιία)
     
    1,60 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μοσχάτο Αμβούργου, Ροδίτης, 11.5% alc.
    Είναι το κρασί που συνοδεύει ευχάριστα τα γεύματα σας, που ενώνει την οικογένεια και την παρέα... Γιατί... τα αγαπημένα κρασιά είναι σαν τους δικούς μας ανθρώπους... είναι δίπλα μας χωρίς ιδιαίτερες τελετουργίες και προσκλήσεις. Έτσι αυθόρμητα....

    Από τις ποικιλίες Chardonnay, Poδίτη και Μοσχάτο Αμβούργου.

    Οίνος με φρέσκο λεμονοπράσινο χρώμα και αρώματα λεμονιού και λάιμ, ροδάκινου και λεμονανθών. Στο στόμα απαλό αλκοόλ, δροσιστική οξύτητα και αρώματα λεμονιού και ροδάκινου.
  5. Laludi Λευκος 2022

    Μονεμβασιά (Οινοποιητική)
     
    11,00 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Μία όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου με γοητευτικά αρώματα, νεύρο και πολύ νόστιμη γεύση. Το εξωστρεφές προφίλ του κρασιού, η χαρούμενη ετικέτα αλλά και η εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας το φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι και αρκούν για να μας ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη.
  6. Παράγκα - Ερυθρός 2022

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    9,70 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    3ο Ερυθρό κρασί σε πωλήσεις του House of Wine το 2020! Ευγενές ερυθρό σύντομης κατανάλωσης από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Το Merlot και το Syrah "στρογγυλεύουν" το άγριο Ξινόμαυρο της Μακεδονίας, δημιουργώντας ένα κρασί εξαιρετικά φιλικό και εύκολο να σταθεί σε οποιοδήποτε τραπέζι.
  7. Κτήμα Αβαντίς - Syrah 2021

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    14,10 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Ένα κρασί-σχολή στο ελληνικό Syrah, που αναβλύζει αγάπη και προσήλωση στην θαυμαστή αυτή ερυθρή ποικιλία. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη σωστή αποτύπωση των τυπικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας, ενώ η επιρροή του βαρελιού τονίζει ακόμα περισσότερο τον πικάντικο χαρακτήρα του και ενισχύει την πολυπλοκότητά του. Επιλέξτε το για να συνοδεύσετε μία αξέχαστη κρεατοφαγία ή παλαιώστε το και θαυμάστε την εξέλιξή του με το χρόνο.
  8. Δύο Ελιές 2020

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    18,00 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Δημοφιλές πολυποικιλιακό ερυθρό κρασί με εκλεπτυσμένο ύφος που κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι κρασί φαγητού που πίνεται εύκολα και ευχάριστα, ωστόσο, η αναμονή της παλαίωσης αξίζει τον κόπο.
  9. Ράμνιστα 2019

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    19,80 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Η Ράμνιστα είναι η αδυναμία των φανατικών του Ξινόμαυρου της Νάουσας. Γεμάτο, πολύπλοκο, τανικό, είναι ένα δυνατό κρασί που απαιτεί σεβασμό και συνοδεύει… μεγάλες κρεατοφαγικές εξορμήσεις!
  10. Vermouth Veroni Rosso

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    19,00 €
    16,4% alc.
    To Veroni Rosso στην όψη είναι απαλής έντασης κεραμιδί. Στη μύτη, αναδύονται φρουτώδη αρώματα όπως αποξηραμένο κεράσι, δαμάσκηνο και φλούδες πορτοκαλιού τα οποία δένουν περίτεχνα με τα βοτανικά χαρακτηριστικά από το δεντρολίβανο, φασκόμηλο, χαμομήλι, και μαύρο τσάι ενώ το αρωματικό μπουκέτο συμπληρώνουν οι γλυκές νότες βανίλιας και κανέλλας. Το στόμα ακολουθεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά με μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα από τις υπόπικρες νότες νεραντζιού και κινίνης οι οποίες δένουν ευχάριστα με τα κόκκινα αποξηραμένα φρούτα.
  11. Vermouth Veroni Dry

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    16,50 €
    16,6% alc.
    Το Veroni Dry, στην όψη είναι μέτριας έντασης, κεχριμπαρένιο. Τα αρώματα που αναδύονται είναι σύνθετα, με κυρίαρχα τα βοτανικά χαρακτηριστικά από το δεντρολίβανο, το φασκόμηλο, τις ρίζες φυτών, το χαμομήλι. Η αρωματική παλέτα συνεχίζει με στοιχεία εσπεριδοειδών όπως φλούδες πορτοκαλιού και νεραντζιού, από τη λουΐζα, το δυόσμο και το θυμάρι. Το στόμα, ημίξηρο με αισθητή οξύτητα και εξαιρετικά ενσωματωμένο αλκοόλ, διαδέχεται όλα τα παραπάνω βοτανικά χαρακτηριστικά, αφήνοντας τις υπόπικρες νότες του νεραντζιού και της κινίνης να χαρίσουν μία κομψή πολυπλοκότητα και μακρά επίγευση.
  12. Mostra - Ερυθρός 500ml 2018

    Τσιλιλή (Αποσταγματοποιία)
     
    2,70 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Αγιωργίτικο, 12% alc.
    MOSTRA. Είναι το κρασί που συνοδεύει ευχάριστα τα γεύματα σας, που ενώνει την οικογένεια και την παρέα... Γιατί... τα αγαπημένα κρασιά είναι σαν τους δικούς μας ανθρώπους... είναι δίπλα μας χωρίς ιδιαίτερες τελετουργίες και προσκλήσεις. Έτσι αυθόρμητα.... Από τις ποικιλίες Αγιωργήτικο, Syrah και Merlot. Οίνος με λαμπερό βαθύ πορφυρό χρώμα και αρώματα κερασιού, βύσσινου και νότες βανίλιας και καφέ. Γεμάτο αλλά και απαλό στο στόμα, με πλούσια αρώματα φρούτων. Συνοδεύει ευχάριστα κόκκινα κρέατα, ψητά σχάρας όπως αρνίσια παϊδάκια στα κάρβουνα και πικάντικα πιάτα όπως σπετσοφάι.
  13. Μπλε Τρακτέρ Ερυθρό 2022

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    10,90 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Κόκκινο βαθύ στην όψη, με μπλε ανταύγειες. Στο ποτήρι ξεδιπλώνονται, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών. Η παρουσία του βαρελιού́ αγκαλιάζει διακριτικά το αρωματικό σύνολο, με νότες βανίλιας. Το στόμα ακολουθεί αρωματικά, με πλούσιο φρούτο, διακριτική οξύτητα και στρογγυλές τανίνες, σε μια ισορροπημένη αρμονία των τριών ποικιλιών. Ένα κρασί καθημερινό και ευχάριστο για κάθε περίσταση.
  14. Καλή Ρίζα 2020

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    17,40 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Έχοντας ‘κατανοήσει’ πλήρως το Ξινόμαυρο, το επόμενο βήμα για το οινοποιείο κυρ-Γιάννη φαίνεται να είναι η εξερεύνηση και η ανάδειξη της ποικιλίας μέσα από τα διαφορετικά διαθέσιμα ‘terroirs’. Η Καλή Ρίζα δεν είναι άλλη μία ‘Ράμνιστα’, αλλά ένα διαφορετικό Ξινόμαυρο από παλαιά κλήματα στο Αμύνταιο, με πιο ελαφρύ σώμα, άφθονο για τα δεδομένα της ποικιλίας φρούτο, λιγότερες τανίνες και περισσότερη ‘φινέτσα’ παρά ‘δύναμη’.
  15. Κτήμα Αβαντίς Ιστορία Ερυθρός 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    9,40 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Syrah, Μαυροκουντούρα, 13.5% alc.
    To Grenache/Syrah, το κλασικό χαρμάνι του Νότιου Ροδανού βρίσκει εδώ την ποιοτική του επιβεβαίωση, με τον ‘Rhone-Ranger’ της Ελλάδας, Απόστολο Μούντριχα να δημιουργεί ένα εντυπωσιακό, γλυκόποιοτο και ισορροπημένο κρασί, απολαυστικό με κρέατα κόκκινιστά ή της σχάρας.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 123

Φθίνουσα ταξινόμηση

Best Sellers στην κατηγορία Κρασιά