Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 107

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Jackie Rose 2021

    Elixir Μπαραφάκα
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο
    Το Jackie Rose είναι ένα blend από Διεθνείς και Ελληνικές ποικιλίες που δημιουργείται σε περιορισμένο, αριθμημένο αριθμό φιαλών με σκοπό να δώσει ένα κορυφαίο ποιοτικά αποτέλεσμα, εφάμιλλο των μεγάλων κρασιών της Προβηγκίας. Το κρασί πήρε το όνομα του από μία Αμερικανίδα που αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία του.

    ΧΡΩΜΑ: Ροζέ με ωχρές νότες φλούδας κρεμμυδιού.

    ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΠΙΓΕΥΣΗ: Ανθικά & φρουτώδη χαρακτηριστικά, πυρηνόκαρπα με κύριο το κεράσι και νότες εσπεριδοειδών όπως γλυκολέμονο και πορτοκάλι. Στα ανθικά κυριαρχεί το άνθος ακακίας και το αγιόκλημα. Ξηρό με αισθητή οξύτητα και σώμα ελαφρώς λιπαρό. Ευκολόπιοτο με ευχάριστη διάρκεια στην επίγευση.

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σιγάλας - Ασύρτικο Αθήρι 2022

    Σιγάλα (Κτήμα)
     
    22,30 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Το Ασύρτικο χαρίζει το χαρακτήρα και το νεύρο και το Αθήρι συμπληρώνει αρωματικά το σύνολο. Το ΑΑ είναι μία εξαιρετικά value for money ΠΟΠ Σαντορίνη που είναι έτοιμη να την απολαύσεις τώρα, χωρίς να περιμένεις πολύ. Δροσιστική οξύτητα και παλέτα από εσπεριδοειδή έτοιμη να συνδυαστεί με θαλασσινά, όστρακα και ψάρια.
  3. Σαμαρόπετρα 2023

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    13,00 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Η αγαπημένη Σαμαρόπετρα αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο αγαπημένη! Ένα μονοποικιλιακό Sauvignon Blanc πια, την ποικιλία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, από ιδιόκτητους αμπελώνες στο ψυχρό Αμυνταίο, που θυμίζει σε στιλ τα κρασιά του Λίγηρα με αρώματα εσπεριδοειδών, φυτικότητα και απίστευτη φρεσκάδα.
  4. Lenga Pink 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    13,90 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Gewurztraminer, Μαυροκουντούρα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Με απαλό σομόν χρώμα, ευωδιαστή κομψή μύτη από αρώματα ροζ τριαντάφυλλου, λουκουμιού, γλυκού σταφυλιού και νότες εσπεριδοειδών στο φόντο του, ενώ το στόμα είναι ξηρό με ανεπαίσθητη υπόνοια γλυκύτητας και πικάντικο χαρακτήρα.
    Φτιαγμένο από την Ευβοϊκή ερυθρή Μαυροκουντούρα, που έχει αναβιώσει ο Απόστολος Μούντριχας και το ροδόχρουν Gewurtztraminer της δίδυμης ‘λευκής’ αδερφής του, αποτελεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό φρούτων και άνθεων, ξηρότητας και ανεπαίσθητης γλυκύτητας που θα σας συντροφέψει στις πιο όμορφες στιγμές σας.
  5. Παράγκα - Λευκός 2023

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    8,90 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    3ο κρασί σε πωλήσεις του House of Wine για το 2020! Λευκό, δροσερό, φρέσκο κρασί με όμορφη οξύτητα και αρώματα εσπεριδοειδών. Η Λευκή Παράγκα συνδυάζεται υπέροχα με ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες και θαλασσινά. Απολαύστε την...
  6. Ακακίες 2022

    Κυρ Γιάννη (Κτήμα)
     
    9,70 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Περίτρανο παράδειγμα της ομορφιάς του ροζέ κρασιού από την προνομιούχα οινοπαραγωγική ζώνη του Αμυνταίου. Το Ξινόμαυρο βγάζει όλη τη δροσιστική του οξύτητα, αλλά και τον πλούτο των αρωμάτων των άγριων φρούτων και της ντομάτας, για να δώσει ένα από τα πολύ αγαπημένα Ελληνικά ροζέ. Μια υποψία τανινών το βοηθάει να συνοδεύσει ελαφριά πιάτα με κρέας, καθώς και κοκκινιστά.
  7. Κτήμα Αβαντίς - Lenga 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    13,90 €
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Η καλλιέργεια Gewurztraminer στην Εύβοια ήταν ένα παράτολμο πείραμα για τον Απόστολο Μούντριχα, που ωστόσο πέτυχε με το παραπάνω! Η ετικέτα Lenga από το Κτήμα Αβαντίς είναι ένα από τα πιο απολαυστικά αρωματικά λευκά κρασιά στην αγορά, και γίνεται ανάρπαστη λόγω της πολύ περιορισμένης παραγωγής της. Η αγάπη του οινοποιού σε αυτό το κρασί φαίνεται και μόνο από το γεγονός ότι του έδωσε το όνομα της αγαπημένης του συζύγου. Φίλοι των φινετσάτων αρωματικών κρασιών, σπεύσατε!...
  8. Ιστορία Λευκός 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    8,80 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, 12.5% alc.
    Σταθερά στις πρώτες θέσεις των κρασιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο House of Wine! Δίκαια, όταν μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, κερδίζει επάξια την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine, και τη θέση του Πρωταθλητή!
  9. Τρείς Μάγισσες 2023

    Μπαραφάκας (Κτήμα)
     
    11,20 €
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    3ο ροζέ κρασί σε πωλήσεις του House of Wine του 2020! Το απόλυτο ‘χαλαρό’ κρασί! Ο Χρήστος Μπαραφάκας, ενώνει το Αγιωργίτικο, το Μοσχοφίλερο και το Syrah σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα αγαπηθεί από το γυναικείο φύλο και όχι μόνο. Ένα από τα καλύτερα ημίγλυκα ροζέ κρασιά, που θα αλλάξει γνώμη σε όσους βλέπουν με δυσπιστία αυτό το στιλ κρασιών.
  10. Αρμονία Γης Ερυθρός 2021

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Βραδιανό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Η γκάμα του House of Wine εμπλουτίζεται με ένα ακόμα οικονομικό κρασί και οι δικαιολογίες για στροφή προς την αγορά του ‘φτηνού’ χύμα πλέον περισσεύουν. Κάτω από το ψυχολογικό όριο των 6 ευρώ, το ευβοϊκό Βραδιανό και το διεθνές Merlot προσδίδουν Charisma-τικές γεύσεις και αρώματα σε ένα κρασί-ιδανική επιλογή-για την καθημερινότητα σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Αβαντίς - Sauvignon Blanc 2023

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    12,60 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Ένα λευκό κρασί-ορόσημο από το Κτήμα Αβαντίς. Αν το δοκιμάσετε και νομίσετε ότι προέρχεται από κάποια εξωτική χώρα του Νέου Κόσμου, θα είστε απόλυτα δικαιολογημένοι. Είναι χαρακτηριστικό για την εξωτικά φρουτώδη μύτη του και την τραγανή του οξύτητα. Απολαύστε ένα από τα πιο πληθωρικά και απολαυστικά Ελληνικά λευκά κρασιά.
  12. Monoceros Ερυθρός 2022

    Ντουράκη (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    «Ριζίτης» ονομάζεται ο ορεσίβιος κάτοικος που αποτελεί την τάξη εκ της οποίας προέρχονται οι Κρητικοί πολεμιστές. Ο «Ριζίτης Ντουράκη» αποτελεί ένα υπέροχο blend δύο ποικιλιών όπου η μία συμπληρώνει αρμονικά την άλλη. Μαυροκόκκινο πορφυρό χρώμα. Μύτη με πολύ ώριμα φρούτα και καραμέλα. Στόμα μέσης πυκνότητας, ευχάριστο, με καλή οξύτητα και φρούτο. Τελείωμα ικανοποιητικής διάρκειας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα Αβαντίς - Μαυροκουντούρα 2019

    Αβαντίς (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροκουντούρα, Επιδέχεται Παλαίωση
    Οπάκ ρουμπινί χρώμα. Μύτη εξελισσόμενη, φρουτώδης και μπαχαρένια, αρώματα μαρμελάδας βανίλιας και καφέ. Στόμα πλούσιο στρογγυλό με μέτρια υψηλή οξύτητα, και έντονες βελούδινες ταννίνες. Επίγευση μακριά.

    Προτείνεται η μετάγγισή του σε καράφα 30 λεπτά πριν την κατανάλωσή του.

    Ωρίμανση :

    12 μήνες σε νέα δρύινα Γαλλικά βαρέλια

    Παλαίωση :

    10 χρόνια

    Kρασί αφιλτράριστο και ασταθεροποίητο. Οποιαδήποτε ποσότητα ιζήματος στην φιάλη είναι φυσιολογική.

    Γευστικές Προτάσεις :

    Κόκκινα κρέατα, μπριζόλα, κόκορας κρασάτος, μπιφτέκια
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. 1ος Άθλος 2018

    Μπαραφάκας (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Ένα νέο μπλεντ με τρεις ποικιλίες μαζί, φυσικός ημίγλυκος με 18gr/lit αζύμωτα ζάχαρα και προσθήκη διοξειδίου (Ανθρακικό 2,2 bar) ημιαφρώδες ....

    Σε ένα χορό αισθήσεων και παραισθήσεων οι Νεράιδες, δροσερές, παραμυθένιες και αερικές έρχονται να μαγέψουν με την πληθωρικότητα αρωμάτων και γεύσεων.

    Μπουκέτο από νότες λουλουδιών, λεμονιού και ανθών εσπεριδοειδών και στόμα με όγκο, γλυκύτητα, δυναμική οξύτητα και αρωματική επίγευση βερίκοκου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Χατζηγεωργίου Cabernet Sauvignon 2019

    Χατζηγεωργίου Καβάλα (Κτήμα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Ωρίμανση σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια για δώδεκα μήνες.
    Επιδέχεται μακρόχρονη παλαίωση στην φιάλη, εφόσον και μόνο εάν πληροί τις ανάλογες προϋποθέσεις συντήρησης. Το κρασί αυτό θα επωφεληθεί, μεταγγίζοντας το. Η φιάλη περιέχει επτακόσια πενήντα χιλιοστόλιτρα.

    ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Ένταση μέτρια (+). Χρώμα κόκκινο πορφυρό

    ΜΥΤΗ: Μέτρια (+) ένταση. Αρωματικά χαρακτηριστικά φραγκοστάφυλο, μαύρο κεράσι, βανίλια

    ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΣ : Ξηρό. Οξύτητα υψηλή. Αλκοόλ μέτριας περιεκτικότητας δεκατρία κόμμα πέντε τοις εκατό. Σώμα μέτρια (+). Τατίνες υψηλές. Ένταση γεύσης μέτρια (+). Χαρακτηριστικά γεύσης μαύρο πιπέρι, τοστ, βατόμουρο, γλυκόριζα. Επίγευση μακριά.

    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ :Δεκαπέντε με δεκαεπτά βαθμούς κελσίου αυστηρά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 107

Φθίνουσα ταξινόμηση

Best Sellers στην κατηγορία Κρασιά