You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
Ευχάριστο αφρώδες κρασί από γηγενείς Ισπανικές ποικιλίες, οινοποιημένες με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας. Έχει λεπτά, τυπικά αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει και δροσίζει τέλεια.
Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
Ευχάριστο αφρώδες κρασί με χαρακτηριστική αλλά διακριτική γλυκύτητα, καθώς είναι ημίξηρο. Δροσίζει και γλυκαίνει μαζί, και συνοδεύει τυριά ή ελαφριά επιδόρπια με φρούτα.
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
Ευχάριστο αφρώδες κρασί από γηγενείς Ισπανικές ποικιλίες, οινοποιημένες με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας. Έχει λεπτά, τυπικά αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει και δροσίζει τέλεια.
Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα ροδάκινου, ώριμων αχλαδιών, λουλουδιών και τροπικών φρούτων. Κρεμμώδες, γλυκόπιοτο και με μακρά επίγευση.
Το προϊόν παράγεται στην κοιλάδα του Penedes από τις γνωστές ποικιλίες της Καταλονίας (Macabeo-Xarello-Parellada) αλλά έχει και λίγο από το γνωστό μας Chardonnay για περισσότερο ''φρούτο'' και φρεσκάδα. Είναι medium dry (έχει 45gr/lt υπολειπόμενα σάκχαρα), φίνες φυσαλίδες, δροσιστική οξύτητα και μακρά επίγευση.
Προτείνεται να σερβίρεται παγωμένο σε μεγάλα ποτήρια κρασιού (balloons) με 3 παγάκια ή βάση για κοκτέϊλς, σε bars/beachbars κλπ κυρίως στις τουριστικές περιοχές.
Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα ροδάκινου, ώριμων αχλαδιών, λουλουδιών και τροπικών φρούτων. Κρεμμώδες, γλυκόπιοτο και με μακρά επίγευση.
Το προϊόν παράγεται στην κοιλάδα του Penedes από τις γνωστές ποικιλίες της Καταλονίας (Macabeo-Xarello-Parellada) αλλά έχει και λίγο από το γνωστό μας Chardonnay για περισσότερο ''φρούτο'' και φρεσκάδα. Είναι medium dry (έχει 45gr/lt υπολειπόμενα σάκχαρα), φίνες φυσαλίδες, δροσιστική οξύτητα και μακρά επίγευση.
Προτείνεται να σερβίρεται παγωμένο σε μεγάλα ποτήρια κρασιού (balloons) με 3 παγάκια ή βάση για κοκτέϊλς, σε bars/beachbars κλπ κυρίως στις τουριστικές περιοχές.
Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
Ευχάριστο αφρώδες κρασί με χαρακτηριστική αλλά διακριτική γλυκύτητα, καθώς είναι ημίξηρο. Δροσίζει και γλυκαίνει μαζί, και συνοδεύει τυριά ή ελαφριά επιδόρπια με φρούτα.
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Μοσχάτο Λευκό, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
Πριν από λίγα χρόνια για να πιούμε ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό αφρώδες κρασί έπρεπε να ψάξουμε εκτός του Ελληνικού αμπελώνα! Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Το κλίμα, τα αμπέλια, το μεράκι και η τεχνογνωσία των ανθρώπων στο κτήμα Κυρ Γιάννη ευνοεί την δημιουργία εξαιρετικών αφρωδών οίνων όπως αυτό, που θα λατρέψετε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα φημισμένα Ιταλικά Prosecco.
Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα ροδάκινου, ώριμων αχλαδιών, λουλουδιών και τροπικών φρούτων. Κρεμμώδες, γλυκόπιοτο και με μακρά επίγευση.
Το προϊόν παράγεται στην κοιλάδα του Penedes από τις γνωστές ποικιλίες της Καταλονίας (Macabeo-Xarello-Parellada) αλλά έχει και λίγο από το γνωστό μας Chardonnay για περισσότερο ''φρούτο'' και φρεσκάδα. Είναι medium dry (έχει 45gr/lt υπολειπόμενα σάκχαρα), φίνες φυσαλίδες, δροσιστική οξύτητα και μακρά επίγευση.
Προτείνεται να σερβίρεται παγωμένο σε μεγάλα ποτήρια κρασιού (balloons) με 3 παγάκια ή βάση για κοκτέϊλς, σε bars/beachbars κλπ κυρίως στις τουριστικές περιοχές.
Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα ροδάκινου, ώριμων αχλαδιών, λουλουδιών και τροπικών φρούτων. Κρεμμώδες, γλυκόπιοτο και με μακρά επίγευση.
Το προϊόν παράγεται στην κοιλάδα του Penedes από τις γνωστές ποικιλίες της Καταλονίας (Macabeo-Xarello-Parellada) αλλά έχει και λίγο από το γνωστό μας Chardonnay για περισσότερο ''φρούτο'' και φρεσκάδα. Είναι medium dry (έχει 45gr/lt υπολειπόμενα σάκχαρα), φίνες φυσαλίδες, δροσιστική οξύτητα και μακρά επίγευση.
Προτείνεται να σερβίρεται παγωμένο σε μεγάλα ποτήρια κρασιού (balloons) με 3 παγάκια ή βάση για κοκτέϊλς, σε bars/beachbars κλπ κυρίως στις τουριστικές περιοχές.