You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Η ερυθρή Μανδηλαριά του Αιγαίου, στα χέρια του Πάρη Σιγάλα μεταμορφώνεται σε ένα πληθωρικό, ασυνήθιστο ερυθρό γλυκό κρασί. Εξελιγμένη γεύση, πλούσιο σώμα και μεγάλη διάρκεια δίνουν στον Απηλιώτη μια διαφορετική διάσταση.
Οι δύο ερυθρές ποικιλίες της Σαντορίνης, Μανδηλαριά και Μαυροτράγανο οινοποιούνται και παλαιώνουν σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 18 μήνες. Ένα από τα καλύτερα value for money κρασιά της Σαντορίνης. Σερβίρεται στους 18οC.
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροτράγανο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
Δυνατό και έντονο ερυθρό κρασί, με αισθητή μεταλλικότητα και πικάντικο τελείωμα. Δεν πρόκειται για ένα κλασικό νησιώτικο κόκκινο κρασί, αλλά για μία ενδιαφέρουσα και πολυδιάστατη ερυθρή πρόταση από έναν κορυφαίο Σαντορινιό οινοποιό.