You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Το Ασύρτικο συμπληρώνεται με λίγο Αθήρι και Αηδάνι, τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης, ‘πατιούνται’ μεσημεριανές ώρες για να βγάλουν πιο εύκολα τον συμπυκνωμένο, σε σάκχαρα, χυμό και στην συνέχεια ζυμώνει για αρκετούς μήνες πριν οδηγηθεί στα μεγάλα παλαιά ξύλινα βαρέλια για να παλαιώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεμυαλιστικό γλυκό κρασί με γεύση και αρώματα που μένουν αξέχαστα για μήνες.