You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Η ερυθρή Μανδηλαριά του Αιγαίου, στα χέρια του Πάρη Σιγάλα μεταμορφώνεται σε ένα πληθωρικό, ασυνήθιστο ερυθρό γλυκό κρασί. Εξελιγμένη γεύση, πλούσιο σώμα και μεγάλη διάρκεια δίνουν στον Απηλιώτη μια διαφορετική διάσταση.
Έχοντας ‘κατανοήσει’ πλήρως το Ξινόμαυρο, το επόμενο βήμα για το οινοποιείο κυρ-Γιάννη φαίνεται να είναι η εξερεύνηση και η ανάδειξη της ποικιλίας μέσα από τα διαφορετικά διαθέσιμα ‘terroirs’. Η Καλή Ρίζα δεν είναι άλλη μία ‘Ράμνιστα’, αλλά ένα διαφορετικό Ξινόμαυρο από παλαιά κλήματα στο Αμύνταιο, με πιο ελαφρύ σώμα, άφθονο για τα δεδομένα της ποικιλίας φρούτο, λιγότερες τανίνες και περισσότερη ‘φινέτσα’ παρά ‘δύναμη’.