Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Whisky

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 91-105 από 106

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Lagavulin Distillers Edition

    Lagavulin Distillery
     
    125,80 €
    43% alc.
    Ελαφριά, γλυκιά τυρφώδης μυρωδιά αναμεμειημένη με ξηρούς καρπούς και πίσσα. Ως προς τις γεύσεις η υπογραφή του αποστακτηρίου έρχεται σε δεύτερο χρόνο, μετα απο τα πλούσια, ζουμερά φρούτα, για αυτό το Lagavulin που δείχνει ένα πρόσωπο πιο ευέλικτο απο το συνηθισμένο.

  2. Talisker Distiller Edition

    Talisker Distillery
     
    70,50 €
    45.8% alc.
    Δυνατά αρώματα τυρφωδους καπνού, βανίλιας και σταφυλιών, συνοδεύονται απο γεύσεις μαύρης σοκολάτας, κέικ, δημητριακών και φυσικά της κλασικής για το Talisker θαλασσινής αλμύρας.
  3. Cardhu Amber Rock

    Cardhu Distillery
     
    43,30 €
    40% alc.
    Ουίσκι που ωριμάζει σε βαρέλια που φιλοξενούσαν γλυκό, απαλό bourbon με γλυκές νότες βανίλιας και μπαχαρικών. Η νέα έκφραση του περίφημου Cardhu Distillery στο Speyside παίρνει το όνομα της απο το χρώμα του υγρού και τη μετάφραση του Cardhu που στα Gaelic σημαίνει "μαύρος βράχος".
  4. Mortlach 12 - The Wee Witchie

     
    69,00 €
    43.4% alc.
    Αρώματα σταφίδας, μαρμελάδας βερύκοκου και καραμέλας βουτύρου. Στη γεύση έχουμε μηλόπιτα με κανέλα, κέικ φρούτων και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Έξοχο βαρύ whisky από το Speyside που τιμάει την μεγάλη παράδοση του αποστακτηρίου.
  5. Octomore Scottish Barley 09.1

    Bruichladdich
     
    156,20 €
    59.5% alc.
    Whisky υπερπαραγωγή. Πέντε χρόνια παλαίωση σε αμερικάνικη βελανιδιά, του δίνουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Υπέροχα αρώματα, βανίλιας, ζαχαρωτών και αμυγδάλου, δίνουν τη θέση τους σε μοναδικές γεύσεις. Μέλι, καραμέλα και καπνός, πολύς ζεστός καπνός. Μιλάμε για το πλέον τυρφώδες whisky του κόσμου, στα 208 ppm. Ατελείωτο, απολαυστικό τελείωμα. Ο κορυφαίος Master Distiller, Jim Mc Ewan αποχαιρετά την βιομηχανία μετά από 52 χρόνια, με ένα έργο τέχνης.
  6. A Song of Fire by Johnnie Walker Limited Edition

    Johnnie Walker
     
    38,80 €
    40.8% alc.
    Αποστάγματα απο Cameronbridge, Cardhu και Caol Ila μας δίνουν ένα ουίσκι γλυκό, με νύξεις ξύλου, ελαφριές νότες φρούτων και μπαχαρικών και γλυκό τελείωμα καπνού
  7. Glen Elgin 12 ετών

     
    54,60 €
    43% alc.
    Έντονη παρουσία δημητριακών στη μύτη, μαζί με λίγο μέλι. Απο γεύσεις, κυριαρχεί η μαύρη σοκολάτα, που συνοδεύει με επιτυχία σταφίδες και γύρη, ενώ τα δημητριακά κάνουν ξανά την εμφάνισή τους.
  8. Talisker 8 Year Old Special Release 2021

    Talisker Distillery
     
    101,80 €
    59.7% alc.
    Κλασικό Talisker, πρόκειται για ένα απολαυστικά δυνατό malt σαν τέρας της θάλασσας που βγάζει φλόγες από το στόμα του, με άμεσο και τολμηρό χαρακτήρα.
  9. Chivas Regal Extra 13 Year Old Sherry

    Chivas Distillery
     
    37,50 €
    40% alc.
    Ένα blended ουίσκι που ωριμάζει επιλεκτικά σε βαρέλια sherry Oloroso, αναδεικνύοντας τις γεμάτες σώμα γεύσεις του ουίσκι και μεγεθύνοντας τις γλυκές και πλούσιες νότες του, προσφέροντας έντονες γεύσεις με κάθε γουλιά.
  10. Eagle Rare

    Buffalo Trace Distillery
     
    62,80 €
    45% alc.
    Όλα όσα περιμένουμε από ένα αποστακτήριο σαν το Buffalo Trace κι ένα πολύ καλό bourbon. Βανίλιες, καραμέλες, δυόσμος, καστανή ζάχαρη, σοκολάτα γάλακτος. Από τα καλύτερα της αγοράς.
  11. Bushmills Original

    The "Old Bushmills" Distillery Company
     
    21,80 €
    40% alc.
    Ένα ελαφρύ και προσιτό ουίσκι που έχει ωριμάσει τόσο σε βαρέλια bourbon όσο και σε βαρέλια sherry. Είναι ένα μείγμα απο malt ουίσκι τριπλής απόσταξης με ελαφρύ grain ουίσκι. Απαλό, φρουτώδες και πικάντικο άρωμα με νότες από βανίλια. Ένα τυπικό Ιρλανδέζικο blended ουίσκι ιδανικό για να το απολαύσετε σκέτο με πάγο ή σε κοκτέιλ.

  12. Haig

    Haig
     
    21,00 €
    40% alc.
    Χρώμα χρυσαφί, αρώματα καπνού και φρεσκοκομμένων χορταρικών, με ικανοποιητικό σώμα με πιπεράτες νότες κάρδαμου, ένα παραδοσιακό ουίσκυ από τον αρχαιότερο παραγωγό σκωτσέζικων ουίσκυ.
  13. Label 5

     
    15,10 €
    40% alc.
    Πρόκειται για ένα αυθεντικό σκωτσέζικο whisky που ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητά του, την premium προσωπικότητά του, τα ιδιαίτερα αρώματά του και πάνω απ’ όλα για το μοντέρνο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του.
  14. J&B Rare

    Justerini and Brooks Distillery
     
    20,10 €
    40% alc.
    Κάθε φορά που πίνεται μια γουλιά J&B Rare, 42 διαφορετικά ουίσκυ περνούν από τα χείλη σας. Έχουν επιλεγεί και αναμιχθεί προσεκτικά, για να δώσουν μιά απαλή και πολύπλοκη αίσθηση, τόσο στο στόμα, με φρουτώδεις, φρέσκες γεύσεις, όσο και στη μύτη, με τα πολύπλοκα αλλά ευχάριστα αρώματα των malts που περιέχει.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 91-105 από 106

Φθίνουσα ταξινόμηση

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά