Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Whisky

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 90

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Talisker 10 Years Old

    Talisker Distillery
     
    44,90 € 46,90 €
    45.8% alc.
    Μοναδικά ώριμο, απόλυτα και αδιαπραγμάτευτα θαλασσινό, χρυσαφένιο και πιπεράτο, το Talisker είναι το single malt που ο Robert Lewis Stevenson είχε αναφέρει ως ο «βασιλιάς των ποτών».
  2. Cardhu Gold Reserve

    Cardhu Distillery
     
    41,00 €
    40% alc.
    Νέο μέλος στην οικογένεια του Cardhu απο το Speyside, το Gold Reserve Cask Selection είναι ένα ουίσκι που βασίζει τη πολυπλοκότητα της γεύσης του στην επιλογή των βαρελιών όπου παλαιώνει. Γλυκόπιοτο, πλούσιο single malt whisky με κυρίαρχες τις γεύσεις γλυκών φρούτων και μπαχαρικών.
  3. Glenmorangie Lasanta

    Glenmorangie Distillery
     
    52,10 €
    43% alc.
    Ένα κομψό single malt ουίσκι, με πλήρες σώμα, επιπαλαιωμένο σε βαρέλια από Ισπανικό Oroloso σέρρυ μετά από παραμονή τουλάχιστον 10 ετών σε βαρέλια από Bourbon. Με απαλή, γεμάτη υφή, βαθειά, γλυκά αρώματα και γεύσεις, απευθύνεται σε αυτούς που πειραματίζονται και που αγαπούν το εξαιρετικό.
  4. Ardbeg Wee Beastie 5 Year Old

    Ardbeg Distillery
     
    56,80 €
    47.4% alc.
    Φρέσκα, βότανα αρώματα από αχλάδι, σπασμένο μαύρο πιπέρι, βελόνες πεύκου και βανίλια αναμιγνύονται στη μύτη με γλυκάνισο, πράσινο μήλο, δέρμα και καφέ. Στο στόμα προσφέρει νότες από μαύρη σοκολάτα, ζεστή πίσσα, καπνιστό μπέικον, γλυκάνισο και ευκάλυπτο που χτίζουν ένα μοναδικό φινίρισμα.
  5. Talisker Storm

    Talisker Distillery
     
    45,10 €
    45.8% alc.
    No age whisky απο την οικογένεια του Talisker με εμφανή τα χαρακτηριστικά του αποστακτηρίου, με περισσότερη έμφαση στο καπνιστό χαρακτήρα και τη πολυπλοκότητά του. Πλούσιο, κατακλύζει το στόμα, με καπνό ξύλου, νότες άλμης, διακριτικά μεταλλική γεύση και πικάντικο τσίλι.
  6. Port Charlotte Scottish Barley 10 ετών

    Bruichladdich
     
    65,60 €
    50% alc.
    Στη μύτη θαλασσινός αέρας, ιώδιο, σύκα και βανίλια, το τελευταίο από την παλαίωση σε βαρέλια bourbon.Πλούσια, γεμάτη γεύση καπνισμένου κριθαριού και μαύρων φρούτων, καθώς και νύξη καφέ και ζαχαρωτών.Απολαυστικό τελείωμα μακράς διαρκείας.
  7. Johnnie Walker Gold Reserve

    Johnnie Walker
     
    50,30 €
    40% alc.
    Το Gold Label Reserve είναι ένα πολυτελές blend που συμπληρώνει ιδανικά "χρυσές" εορταστικές στιγμές. Ένα ουίσκι με γλυκά, φρουτώδη και μελωμένα αρώματα και κρεμώδη υφή. Εξελίσσεται στον ουρανίσκο- επίπεδα από ζωηρά και τροπικά φρούτα με μια ξεκάθαρη κρεμώδης γεύση βανίλιας- πριν την μεγαλοπρεπή, μακρόσυρτη γευστική κατάληξη καπνού και δρυός.
  8. Bruichladdich Classic Laddie

    Bruichladdich
     
    61,50 €
    50% alc.
    Εξαιρετικά αρώματα μικρών μαύρων φρούτων , όπως βατόμουρα και μύρτιλα, καθώς επίσης μέντας και βουτύρου. Στον ουρανίσκο, πράσινα μήλα, μαύρη ζάχαρη και γλυκιά βύνη, συμπληρώνουν την εμπειρία.
  9. Johnnie Walker Green Label

    Johnnie Walker
     
    52,00 €
    43% alc.
    Με την πλούσια χρυσαφένια, κεχριμπαρένια εμφάνιση, αυτό το malt επιστρατεύει πολλά και σύνθετα φυσικά αρώματα. Ξεκινάει από τις παραθαλάσσιες περιοχές και προχωράει στην ενδοχώρα πάνω από το βρεγμένο γρασίδι και μέχρι τα καταπράσινα δάση. Στη συνέχεια, έρχονται οι εξωτικές νότες φλούδας πορτοκαλιού, ροδάκινων κομπόστα, μαγειρεμένων μαύρων φρούτων και βύσσινων.
  10. Highland Park 10 ετών

    Highland Park Distillery
     
    40,10 €
    40% alc.
    Στη μύτη έρχεται με ελαφρύ καπνό ερείκης και μια νύξη μέντας, μαζί με φλούδα πορτοκαλιού. Η οποία κάνει ξανά την εμφάνισή της και στον ουρανίσκο, μαζί με γλυκές νότες sherry. Πολύ καλό και με επίσης πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.
  11. Glenkinchie 12 Year Old

    Glenkinchie Distillery
     
    51,10 €
    43% alc.
    Έχει εκλεπτυσμένο χαρακτήρα και πλούσιο γευστικό βάθος. Ο χαρακτήρας του προκύπτει από την απόσταξή του σε κάποιους από τους μεγαλύτερους αποστακτήρες της Σκοτίας και είναι βασισμένος στο ανοιχτόχρωμο κριθάρι των East Lothian και το νερό της ιδιωτικής πηγής του Kinchie Burn.
  12. Cardhu 12 Year Old Pocket Size (200ml)

    Cardhu Distillery
     
    13,70 €
    40% alc.
    Το Cardhu 12 Year Old Pocket Scotch είναι το φορητό single malt ουίσκι που πηγαίνει όπου κι αν πάτε. Είναι ο τέλειος τρόπος να μοιραστείτε με τους φίλους σας το Cardhu. Σε μέγεθος τσέπης - σε συμπαγή φιάλη των 200ml.
  13. Talisker Port Ruighe

    Talisker Distillery
     
    50,90 €
    45.8% alc.
    Ένα whisky με εντυπωσιακό, σχεδόν τριανταφυλλί χρώμα με απίθανα νερά και εναλλαγές γλυκών γεύσεων με ελαφρύ καπνό και φρέσκο θαλασσινό αέρα.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 90

Φθίνουσα ταξινόμηση

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά