Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Whisky

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 66

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Raven Rare Blended Scotch Whisky

     
    25,00 €
    40% alc.
    Το Raven Rare είναι ένα New Age Premium blended Scotch Whisky το οποίο προέρχεται από το συνδυασμό Speyside Malts ενός από τα πλέον ιστορικά αποστακτήρια της Σκωτίας, του Glen Moray, με Grain Whiskies που προέρχονται από το Glen Turner που θεωρείται το πιο σύγχρονο αποστακτήριο της Σκωτίας.
  2. West Cork IPA Cask

    West Cork Distillers
     
    24,70 €
    40% alc.

    Το West Cork IPA είναι ένα blended whisky που αποτελείται από grain(75%) και malt (25%) που παλαιώνει σε βαρέλια bourbon και στη συνέχεια τελειώνει σε βαρέλια που είχαν φιλοξενήσει blacks of Kinsale IPA

  3. Jameson

    John Jameson & Son Distillery
     
    21,40 €
    40% alc.
    Απαλό και γενναιόδωρο whisky που μας προσφέρει αρώματα βύνης και πορτοκαλιού, σε συνδεία με γεύσει sherry και ένα απαλό, παρατεταμένο τελείωμα
  4. Chivas Regal 18 Year Old

    Chivas Distillery
     
    73,80 €
    40% alc.
    Αρώματα ροδάκινου, βύνης, κριθαριού, ενώνονται αρμονικά και σηματίζουν ένα σπουδαίο μείγμα. Στον ουρανίσκο, έκρηξη απο γλυκές γεύσεις πορτοκαλιού με συνοδεία τυρφώδους καπνού. Πραγματικά υπέροχο blend.
  5. Cardhu 12 Year Old

    Cardhu Distillery
     
    39,00 €
    40% alc.
    Η διαχρονική πολυτελή φιάλη του με τις ανάγλυφες καμπύλες, αναπαραγωγή φιάλης του 19ου αιώνα, το παραδοσιακό πώμα από φελλό και η επιβλητική ετικέτα του αναδεικνύουν την μοναδικότητά του και υπογραμμίζουν τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του.
  6. Oban 14 Year Old

    Oban Distillery
     
    67,70 €
    43% alc.
    Ο ομιχλώδης και υγρός χαρακτήρας της περιοχής, με υπόβαθρο τα ρείκια και την τύρφη, αντικατοπτρίζεται τέλεια στο ουίσκι malt που παράγει το Oban. Το Oban χρησιμοποιεί το καλύτερο κριθάρι, το οποίο ζυμώνεται με την ιδιαίτερη συνταγή του αποστακτηρίου το οποίο είναι ένα από τα πλέον ιστορικά και κομψά ολόκληρης της Σκοτίας.
  7. L & G Woodford Reserve

    Woodford Reserve Distillery
     
    39,00 €
    43.2% alc.
    Το Woodford Reserve αναδύει ένα ιδιαίτερα γλυκό άρωμα κίτρου, ενώ στη γεύση του συνυπάρχουν αρμονικά η καπνισμένη βελανιδιά, η βανίλια και η κανέλλα. Είναι ένα πιπεράτο και ταυτόχρονα γλυκόπιοτο, μεστό ουίσκι με πλήρες τελείωμα στον ουρανίσκο.
  8. Lagavulin Distillers Edition

    Lagavulin Distillery
     
    125,80 €
    43% alc.
    Ελαφριά, γλυκιά τυρφώδης μυρωδιά αναμεμειημένη με ξηρούς καρπούς και πίσσα. Ως προς τις γεύσεις η υπογραφή του αποστακτηρίου έρχεται σε δεύτερο χρόνο, μετα απο τα πλούσια, ζουμερά φρούτα, για αυτό το Lagavulin που δείχνει ένα πρόσωπο πιο ευέλικτο απο το συνηθισμένο.

  9. Cardhu Amber Rock

    Cardhu Distillery
     
    43,30 €
    40% alc.
    Ουίσκι που ωριμάζει σε βαρέλια που φιλοξενούσαν γλυκό, απαλό bourbon με γλυκές νότες βανίλιας και μπαχαρικών. Η νέα έκφραση του περίφημου Cardhu Distillery στο Speyside παίρνει το όνομα της απο το χρώμα του υγρού και τη μετάφραση του Cardhu που στα Gaelic σημαίνει "μαύρος βράχος".
  10. Mortlach 12 - The Wee Witchie

     
    69,00 €
    43.4% alc.
    Αρώματα σταφίδας, μαρμελάδας βερύκοκου και καραμέλας βουτύρου. Στη γεύση έχουμε μηλόπιτα με κανέλα, κέικ φρούτων και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Έξοχο βαρύ whisky από το Speyside που τιμάει την μεγάλη παράδοση του αποστακτηρίου.
  11. A Song of Fire by Johnnie Walker Limited Edition

    Johnnie Walker
     
    38,80 €
    40.8% alc.
    Αποστάγματα απο Cameronbridge, Cardhu και Caol Ila μας δίνουν ένα ουίσκι γλυκό, με νύξεις ξύλου, ελαφριές νότες φρούτων και μπαχαρικών και γλυκό τελείωμα καπνού
  12. Glen Elgin 12 ετών

     
    54,60 €
    43% alc.
    Έντονη παρουσία δημητριακών στη μύτη, μαζί με λίγο μέλι. Απο γεύσεις, κυριαρχεί η μαύρη σοκολάτα, που συνοδεύει με επιτυχία σταφίδες και γύρη, ενώ τα δημητριακά κάνουν ξανά την εμφάνισή τους.
  13. Chivas Regal Extra 13 Year Old Sherry

    Chivas Distillery
     
    37,50 €
    40% alc.
    Ένα blended ουίσκι που ωριμάζει επιλεκτικά σε βαρέλια sherry Oloroso, αναδεικνύοντας τις γεμάτες σώμα γεύσεις του ουίσκι και μεγεθύνοντας τις γλυκές και πλούσιες νότες του, προσφέροντας έντονες γεύσεις με κάθε γουλιά.
  14. Eagle Rare

    Buffalo Trace Distillery
     
    62,80 €
    45% alc.
    Όλα όσα περιμένουμε από ένα αποστακτήριο σαν το Buffalo Trace κι ένα πολύ καλό bourbon. Βανίλιες, καραμέλες, δυόσμος, καστανή ζάχαρη, σοκολάτα γάλακτος. Από τα καλύτερα της αγοράς.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 66

Φθίνουσα ταξινόμηση

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά