Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Whisky

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 62

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cardhu 12 Year Old Pocket Size (200ml)

    Cardhu Distillery
     
    13,70 €
    40% alc.
    Το Cardhu 12 Year Old Pocket Scotch είναι το φορητό single malt ουίσκι που πηγαίνει όπου κι αν πάτε. Είναι ο τέλειος τρόπος να μοιραστείτε με τους φίλους σας το Cardhu. Σε μέγεθος τσέπης - σε συμπαγή φιάλη των 200ml.
  2. Bushmills 10 Year Old

    The "Old Bushmills" Distillery Company
     
    42,70 €
    40% alc.
    Άνθη οπορωφόρων και φρέσκο γρασίδι στη μύτη, για το το whisky απο τη Βόρεια Ιρλανδία, με γεύσεις creme brulee και καραμέλας.
  3. Talisker Port Ruighe

    Talisker Distillery
     
    50,90 €
    45.8% alc.
    Ένα whisky με εντυπωσιακό, σχεδόν τριανταφυλλί χρώμα με απίθανα νερά και εναλλαγές γλυκών γεύσεων με ελαφρύ καπνό και φρέσκο θαλασσινό αέρα.
  4. Glen Moray Port Cask

    Glen Moray
     
    32,90 €
    40% alc.
    Πολύ ευχάριστα ερεθίσματα στη μύτη, όπως κρεμώδης βανίλια και μια στάλα κανέλα. Στο στόμα έρχεται διακριτικά, με τις γεύσεις του μελιού και της σταφίδας, να είναι αυτές που κατά τη γνώμη μας ξεχωρίζουν.
  5. Glen Moray Chardonnay Cask Finish

    Glen Moray
     
    32,90 €
    40% alc.
    Πολύ διακριτικό στη μύτη, με ελαφριά γλύκα και μια ελαιώδη αίσθηση. Συνεχίσει ελαφρώς ελαιώδες στον ουρανίσκο, με παρουσία βουτύρου, πολλά φρούτα διαφόρων ειδών , όπως μούρα και αχλάδι. Πολύ ξεκούραστο, ιδανικό για νέους πότες.
  6. Glen Moray Sherry Cask Finish

    Glen Moray
     
    32,90 €
    40% alc.
    Σαφής επίδραση του βαρελιού sherry στη μύτη. Ξηροί καρποί και φρούτα, λίγο πορτοκάλι. Στον ουρανίσκο, κλασική για Speyside παρουσία κανέλας και ξανά sherry. Πολύ ωραίο.
  7. West Cork Single Malt Virgin Oak Cask

    West Cork Distillers
     
    30,80 €
    43% alc.

    Το Single Malt Whisky της West Cork Distillers, παράγεται από ένα μόνο αποστακτήριο και έχει ως πρώτη ύλη αποκλειστικά βυνοποιημένο κριθάρι, μαγιά και νερό.

  8. Cardhu 12 Year Old

    Cardhu Distillery
     
    39,00 €
    40% alc.
    Η διαχρονική πολυτελή φιάλη του με τις ανάγλυφες καμπύλες, αναπαραγωγή φιάλης του 19ου αιώνα, το παραδοσιακό πώμα από φελλό και η επιβλητική ετικέτα του αναδεικνύουν την μοναδικότητά του και υπογραμμίζουν τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του.
  9. Oban 14 Year Old

    Oban Distillery
     
    67,70 €
    43% alc.
    Ο ομιχλώδης και υγρός χαρακτήρας της περιοχής, με υπόβαθρο τα ρείκια και την τύρφη, αντικατοπτρίζεται τέλεια στο ουίσκι malt που παράγει το Oban. Το Oban χρησιμοποιεί το καλύτερο κριθάρι, το οποίο ζυμώνεται με την ιδιαίτερη συνταγή του αποστακτηρίου το οποίο είναι ένα από τα πλέον ιστορικά και κομψά ολόκληρης της Σκοτίας.
  10. Lagavulin Distillers Edition

    Lagavulin Distillery
     
    125,80 €
    43% alc.
    Ελαφριά, γλυκιά τυρφώδης μυρωδιά αναμεμειημένη με ξηρούς καρπούς και πίσσα. Ως προς τις γεύσεις η υπογραφή του αποστακτηρίου έρχεται σε δεύτερο χρόνο, μετα απο τα πλούσια, ζουμερά φρούτα, για αυτό το Lagavulin που δείχνει ένα πρόσωπο πιο ευέλικτο απο το συνηθισμένο.

  11. Talisker Distiller Edition

    Talisker Distillery
     
    70,50 €
    45.8% alc.
    Δυνατά αρώματα τυρφωδους καπνού, βανίλιας και σταφυλιών, συνοδεύονται απο γεύσεις μαύρης σοκολάτας, κέικ, δημητριακών και φυσικά της κλασικής για το Talisker θαλασσινής αλμύρας.
  12. Cardhu Amber Rock

    Cardhu Distillery
     
    43,30 €
    40% alc.
    Ουίσκι που ωριμάζει σε βαρέλια που φιλοξενούσαν γλυκό, απαλό bourbon με γλυκές νότες βανίλιας και μπαχαρικών. Η νέα έκφραση του περίφημου Cardhu Distillery στο Speyside παίρνει το όνομα της απο το χρώμα του υγρού και τη μετάφραση του Cardhu που στα Gaelic σημαίνει "μαύρος βράχος".
  13. Mortlach 12 - The Wee Witchie

     
    69,00 €
    43.4% alc.
    Αρώματα σταφίδας, μαρμελάδας βερύκοκου και καραμέλας βουτύρου. Στη γεύση έχουμε μηλόπιτα με κανέλα, κέικ φρούτων και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Έξοχο βαρύ whisky από το Speyside που τιμάει την μεγάλη παράδοση του αποστακτηρίου.
  14. Octomore Scottish Barley 09.1

    Bruichladdich
     
    156,20 €
    59.5% alc.
    Whisky υπερπαραγωγή. Πέντε χρόνια παλαίωση σε αμερικάνικη βελανιδιά, του δίνουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Υπέροχα αρώματα, βανίλιας, ζαχαρωτών και αμυγδάλου, δίνουν τη θέση τους σε μοναδικές γεύσεις. Μέλι, καραμέλα και καπνός, πολύς ζεστός καπνός. Μιλάμε για το πλέον τυρφώδες whisky του κόσμου, στα 208 ppm. Ατελείωτο, απολαυστικό τελείωμα. Ο κορυφαίος Master Distiller, Jim Mc Ewan αποχαιρετά την βιομηχανία μετά από 52 χρόνια, με ένα έργο τέχνης.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 62

Φθίνουσα ταξινόμηση

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά