You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Δυναμικό, γλυκό, σύνθετο, πλούσιο με χαρακτηριστικά, ξύλου, bourbon, φρούτων, πλούσιας πουτίγκας. Χρυσό βραβείο στο San Francisco to 2007 ως το καλύτερο παλαιωμένο ρούμι του κόσμου. Ένα ιδιαίτερο, δυναμικό deluxe ρούμι που αναδεικνύει τις μοναδικές ικανότητες και την προσωπική φροντίδα των αποσταγματοποιών (Ronero Maestros). Ένα μοναδικό Ultra Premium blend από τα καλύτερα αποστάγματα Special Reserve, παλαιωμένα τουλάχιστον 5 χρόνια σε δρύινα βαρέλια bourbon.
Εμφιαλώνεται και συσκευάζεται στο χέρι, σε πολύ περιορισμένες ποσότητες.
Απολαμβάνεται αργά αργά... σκέτο με πάγο σε ποτήρι μπράντυ.
Υπέροχο ρούμι από το Trinidad and Tobago που συνιστάται σε όσους προτιμούν το ποτό τους με έξτρα γλύκα. Η γλυκιά γεύση του προέρχεται από την οκταετή περίπου παλαίωση μέσα σε βαρέλια που προϋπήρχε bourbon. Κυριαρχούν
γεύσεις βανίλιας και ώριμων φρούτων, ενώ εμφανής είναι και η παρουσία του καφέ
Το Plantation XO 20th Anniversary δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 20η επέτειο του Alexandre Gabriel ως Master Blender, με τη χρήση ενός συνδυασμού εξαιρετικών παλιών ρούμι από το Μπαρμπάντος. Πάνω από μια δεκαετία αυτό το ρούμι εξακολουθεί να λαμβάνει επαίνους και κορυφαία βραβεία.
Τρομερά φινετσάτο στη μύτη. Νότες από λάιμ, κρέμα βανίλια, λικέρ φουντούκι. Στη γεύση ελαφρώς ξηρό, με έντονη παρουσία κανέλας και μια ιδέα αποξηραμένα σύκα. Πολύ ωραίο ρούμι.
Στη μύτη έχουμε συνεχείς εναλλαγές καφέ και κακάο, με μια δόση βανίλιας στο ενδιάμεσο.Στον ουρανίσκο ο καφές επανεμφανίζεται, και αυτή τη φορά τον συνοδεύουν οι σταφίδες μαζί με μικρά μαύρα φρούτα , όπως μύρτιλα και βατόμουρα.
Πολύ έντονο, ένα ρούμι vintage με γεύσεις βουτυράτης βανίλιας, καραμέλας, ψητής καρύδας και ανανά, αλλά και με νότες κακάου και τζίντζερ, κυδωνιού και φουντουκιών. Ηλικίας 9 ετών (7 χρόνια παλαίωση στα Φίτζι και 2 χρόνια στα βαρέλια Ferrand στη Γαλλία), είναι πλούσιο και στρογγυλό, και απλά...υπέροχο!.
Ακόμη μια απάντηση σε αυτούς που νομίζουν οτι τα καλά ρούμια παράγονται μόνο στα νησιά της Καραιβικής. Υπέροχα αρώματα καφέ και βανίλιας, με διακριτική συνοδεία καπνού. Έντονες γεύσεις καραμέλας, κόκκινων φρούτων και παγωτού παρφέ κρέμα. Σύνθετο και απολαυστικό. Στα συν η συσκευασία super star.
Για την πέμπτη κυκλοφορία της Συλλογής Master Blender, ο Mount Gay Master Blender Trudiann Branler εξυμνεί την απόσταξη στήλης και την τραχύτητα που προσφέρουν τα παραδοσιακά βαρέλια κρασιού της Μαδέρας.
Για αυτό το εκλεπτισμένο υγρό, η λεπτότητα των παλαιωμένων - αποσταγμένων σε στήλη - ρούμι και η μακροχρόνια αλληλεπίδραση με το καρυκευμένο ξύλο βαρελιού κρασιού της Μαδέρας αποκαλύπτουν ένα νέο επίπεδο αρώματος.
Η πλήρης παλαίωση σε αυτά τα βαρέλια για έξι χρόνια αναδεικνύει νότες μελιού, αχλαδιού και σταφυλιού, που διαφέρουν σημαντικά από το παραδοσιακό στυλ Mount Gay.
Αυτό το ρούμι έχει δημιουργηθεί από τα ultra premium rum του ιδιοκτήτη, στο εύφορο ηφαιστειακό έδαφος της Γουατεμάλα. Δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την ίδρυση της πόλης της Zacapa. Ένα μείγμα από ρούμι που έχει αποσταχθεί μόνο από το πιο γλυκό παρθένο μέλι ζαχαροκάλαμου και έχει ωριμάσει για 6 έως 23 χρόνια με τη διαδικασία της Sistema Solera- βαρέλια, τα οποία έχουν προηγουμένως «φιλοξενήσει» καψαλισμένο bourbon ουίσκι, Olorosso sherry και το εξαιρετικό κρασί Pedro Ximenez. Και επειδή το ρούμι ωριμάζει πιο αργά σε μεγαλύτερα ύψη, είναι μια διαδικασία που επιτρέπει στο χρώμα, το άρωμα και τη γεύση να πάρουν όλο το χρόνο που χρειάζονται για να ωριμάσουν σε τέλεια αρμονία.
Ακόμα ένα εξαιρετικό ρούμι με γεμάτο σώμα και αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών. Γεύσεις μελιού, μαύρης ζάχαρης και καραμέλας γάλακτος συμπληρώνουν την εμπειρία μαζί με το μακρύ, παρατεταμένο τελείωμα. Έξοχο.