You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Το Plantation XO 20th Anniversary δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 20η επέτειο του Alexandre Gabriel ως Master Blender, με τη χρήση ενός συνδυασμού εξαιρετικών παλιών ρούμι από το Μπαρμπάντος. Πάνω από μια δεκαετία αυτό το ρούμι εξακολουθεί να λαμβάνει επαίνους και κορυφαία βραβεία.
Ακόμη μια απάντηση σε αυτούς που νομίζουν οτι τα καλά ρούμια παράγονται μόνο στα νησιά της Καραιβικής. Υπέροχα αρώματα καφέ και βανίλιας, με διακριτική συνοδεία καπνού. Έντονες γεύσεις καραμέλας, κόκκινων φρούτων και παγωτού παρφέ κρέμα. Σύνθετο και απολαυστικό. Στα συν η συσκευασία super star.
Για την πέμπτη κυκλοφορία της Συλλογής Master Blender, ο Mount Gay Master Blender Trudiann Branler εξυμνεί την απόσταξη στήλης και την τραχύτητα που προσφέρουν τα παραδοσιακά βαρέλια κρασιού της Μαδέρας.
Για αυτό το εκλεπτισμένο υγρό, η λεπτότητα των παλαιωμένων - αποσταγμένων σε στήλη - ρούμι και η μακροχρόνια αλληλεπίδραση με το καρυκευμένο ξύλο βαρελιού κρασιού της Μαδέρας αποκαλύπτουν ένα νέο επίπεδο αρώματος.
Η πλήρης παλαίωση σε αυτά τα βαρέλια για έξι χρόνια αναδεικνύει νότες μελιού, αχλαδιού και σταφυλιού, που διαφέρουν σημαντικά από το παραδοσιακό στυλ Mount Gay.
Αυτό το ρούμι έχει δημιουργηθεί από τα ultra premium rum του ιδιοκτήτη, στο εύφορο ηφαιστειακό έδαφος της Γουατεμάλα. Δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την ίδρυση της πόλης της Zacapa. Ένα μείγμα από ρούμι που έχει αποσταχθεί μόνο από το πιο γλυκό παρθένο μέλι ζαχαροκάλαμου και έχει ωριμάσει για 6 έως 23 χρόνια με τη διαδικασία της Sistema Solera- βαρέλια, τα οποία έχουν προηγουμένως «φιλοξενήσει» καψαλισμένο bourbon ουίσκι, Olorosso sherry και το εξαιρετικό κρασί Pedro Ximenez. Και επειδή το ρούμι ωριμάζει πιο αργά σε μεγαλύτερα ύψη, είναι μια διαδικασία που επιτρέπει στο χρώμα, το άρωμα και τη γεύση να πάρουν όλο το χρόνο που χρειάζονται για να ωριμάσουν σε τέλεια αρμονία.
Ακόμα ένα εξαιρετικό ρούμι με γεμάτο σώμα και αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών. Γεύσεις μελιού, μαύρης ζάχαρης και καραμέλας γάλακτος συμπληρώνουν την εμπειρία μαζί με το μακρύ, παρατεταμένο τελείωμα. Έξοχο.
Το Bacardí Gran Reserva Diez είναι ένα παλαιωμένο ρούμι εμπνευσμένο από την αυθεντική συνταγή του Don Facundo που έρχεται να προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Έχει ωριμάσει σε βαρέλια από καψαλισμένη λευκή Aμερικάνικη δρυ για τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής και εκεί οφείλει το σκούρο χρυσαφί χρώμα του. Το άρωμά του είναι έντονο και ισορροπημένο με νότες βανίλιας και καραμέλας ενώ η γεύση του πλούσια με απαλές νότες ξηρών καρπών, μπανάνας και βερίκοκου εξισορροπημένες με καραμελωμένη βανίλια και δρυ. Η εξαιρετικά απαλή επίγευση αναδεικνύει καψαλισμένο ξύλο και καραμέλα και οφείλεται στο φιλτράρισμα που προηγείται της διαδικασίας ωρίμανσης. Σερβίρεται σκέτο ή με πάγο
Ιδιαίτερα ευχάριστο ρούμι με γεμάτο σώμα απο τα Barbados. Έχει κερδίσει χρυσά βραβεία στο Monde Selection των Βρυξελλών και trophy στο International Spirits Challenge στο Λονδίνο το 2001.
Πολύ ενδιαφέρον ρούμι απο τη Βενεζουέλα. Το σύστημα solera δίνει σε αυτό το blend αποστάγματα ηλικίας 5 έως 35 ετών. Στη μύτη έρχεται με αποξηραμένη σταφίδα και μπισκότα βουτύρου. Απο γεύσεις, οι πιο χαρακρηριστικές είναι το κεράσι, ο ανανάς και το πορτοκάλι. Νόστιμο.
Όπως μαρτυρά και το όνομά του, φτιάχνεται από βαρέλια που επιλέγει ο Master Distiller για την ποιότητά τους.Γεύσεις και αρώματα ζαχαρωτών, σταφίδας, πορτοκαλιού και κανέλας. Έξοχο, βαρύ, βιομηχανικό ρούμι από την Κούβα.
Εκπληκτικό ρούμι με γεμάτο, βαρύ σώμα και υπέροχα αρώματα πορτοκαλιού, καραμέλας και βανίλιας, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τις γεύσεις σοκολάτας γάλακτος και μπαχαρικών. Ατελείωτο τελείωμα.