You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού.
Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλων.
Πληθωρικό στη γεύση με διάρκεια στην επίγευση, ισορροπεί εντυπωσιακά. Είναι ένα αυθεντικό απόσταγμα που απευθύνεται σ’ αυτούς που τιμούν την παράδοση και εκτιμούν την ποιότητα. Απολαμβάνεται σαν ορεκτικό με συνοδεία αλμυρών μεζέδων αλλά και σαν χωνευτικό στο τέλος ενός καλού γεύματος.
Ούζο με υπέροχο θαλασσινό χαρακτήρα, πυκνό σώμα και πλούσιο ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρωμα σε limited edition φιάλη εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι.
Φινετσάτη μύτη, με γλυκά αρώματα τριαντάφυλλου και βανίλιας σε φόντο περγαμόντου και κουμ κουάτ. Στο στόμα στρογγυλό, ευγενές, με πληθωρικά αρώματα και κομψή επίνευση πικρής σοκολάτας.
Επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας και αρωματικός γλυκάνισος της Βόρειας Εύβοιας αποστάζονται αριστοτεχνικά. Στο τελικό προϊόν επικρατεί αρωματικά και γευστικά η γλυκανισάτη αίσθηση σταφυλιού που μουδιάζει απαλά και ευχάριστα τη στοματική κοιλότητα.
Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν της Θεσσαλίας με χαρακτηριστικά αυθεντικά και γνήσια σαν τη φύση και τον χαρακτήρα των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου.
Φλερτάρει με τον πάγο για πλούσιο γαλάκτωμα, καθώς και με τους πικάντικους Ελληνικούς μεζέδες της στεριάς και της θάλασσας.
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Το «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρωμάτων του, φέρνοντας επανάσταση στις αισθήσεις και προσφέροντας τη γλυκιά ανάμνηση και χαρά κάθε ξεχωριστής στιγμής στη ζωή μας.
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν, μετά από διπλή απόσταξη, το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων.
Φινετσάτη μύτη, με γλυκά αρώματα τριαντάφυλλου και βανίλιας σε φόντο περγαμόντου και κουμ κουάτ. Στο στόμα στρογγυλό, ευγενές, με πληθωρικά αρώματα και κομψή επίνευση πικρής σοκολάτας.
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν, μετά από διπλή απόσταξη, το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων.
Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού.
Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλων.
Πληθωρικό στη γεύση με διάρκεια στην επίγευση, ισορροπεί εντυπωσιακά. Είναι ένα αυθεντικό απόσταγμα που απευθύνεται σ’ αυτούς που τιμούν την παράδοση και εκτιμούν την ποιότητα. Απολαμβάνεται σαν ορεκτικό με συνοδεία αλμυρών μεζέδων αλλά και σαν χωνευτικό στο τέλος ενός καλού γεύματος.
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν, μετά από διπλή απόσταξη, το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων.
Παράγεται από σταφύλια των αρωματικών ποικιλιών Μοσχάτο Αμβούργου και Ροδίτης.
Κρυστάλλινο στην όψη, με έντονα λευκών φρούτων και εσπεριδοειδών, μαλακό και αρωματικό στο στόμα με επίγευση βοτάνων.
Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου μοναδικής ποιότητας από 100% απόσταγμα. Από το 1957, η ποτοποιία Πιτσιλαδή παράγει μόνο ούζο, με βρασμό σε άμβυκες με την παραδοσιακή μέθοδο καύσης με ξύλα.
Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου, μοναδικής ποιότητας, περιορισμένης παραγωγής, από 100% απόσταγμα. Παραδοσιακός ο τρόπος παραγωγής με μούσκεμα του γλυκάνισου και των σπόρων δημητριακών στη θάλασσα και απόσταξη σε παλιούς χάλκινους άμβυκες σε φωτιά με ξύλα ελιάς. Η συνταγή είναι οικογενειακή και παραμένει η ίδια από την ίδρυση της Ποτοποιίας, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα που σύμφωνα με τη φιλοσοφία της οικογένειας προέχει της παραγωγής