You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων και, πριν την εμφιάλωσή του, παλαιώνει για τουλάχιστον 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Ο φινετσάτος, βελούδινος και πλούσιος αρωματικός του χαρακτήρας το κάνει ιδανικό για συνδυασμούς με μεσογειακές γευστικές επιλογές – το ελληνικό τραπέζι υπήρξε άλλωστε η πηγή της έμπνευσής του – χωρίς, ωστόσο, να φοβάται να πάρει μέρος και σε πιο αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς.
Ούζο με υπέροχο θαλασσινό χαρακτήρα, πυκνό σώμα και πλούσιο ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρωμα σε limited edition φιάλη εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι.
Φινετσάτη μύτη, με γλυκά αρώματα τριαντάφυλλου και βανίλιας σε φόντο περγαμόντου και κουμ κουάτ. Στο στόμα στρογγυλό, ευγενές, με πληθωρικά αρώματα και κομψή επίνευση πικρής σοκολάτας.
Παράγεται από σταφύλια των αρωματικών ποικιλιών Μοσχάτο Αμβούργου και Ροδίτης.
Κρυστάλλινο στην όψη, με έντονα λευκών φρούτων και εσπεριδοειδών, μαλακό και αρωματικό στο στόμα με επίγευση βοτάνων.
Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου μοναδικής ποιότητας από 100% απόσταγμα. Από το 1957, η ποτοποιία Πιτσιλαδή παράγει μόνο ούζο, με βρασμό σε άμβυκες με την παραδοσιακή μέθοδο καύσης με ξύλα.
Μονοποικιλιακό τσίπουρο από Μαύρο Μοσχάτο Τυρνάβου (Μοσχάτο Αμβούργου), χωρίς γλυκάνισο. Η απόσταξή του γίνεται σε μικρά χάλκινα καζάνια. Ο τυπικός χαρακτήρας της ποικιλίας διανθίζεται με αρώματα τριαντάφυλλου και νύξεις σταφίδας και ξερού σύκου. Απολαύστε.