You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Το «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρωμάτων του, φέρνοντας επανάσταση στις αισθήσεις και προσφέροντας τη γλυκιά ανάμνηση και χαρά κάθε ξεχωριστής στιγμής στη ζωή μας.
Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού.
Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλων.
Πληθωρικό στη γεύση με διάρκεια στην επίγευση, ισορροπεί εντυπωσιακά. Είναι ένα αυθεντικό απόσταγμα που απευθύνεται σ’ αυτούς που τιμούν την παράδοση και εκτιμούν την ποιότητα. Απολαμβάνεται σαν ορεκτικό με συνοδεία αλμυρών μεζέδων αλλά και σαν χωνευτικό στο τέλος ενός καλού γεύματος.
Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού.
Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλων.
Πληθωρικό στη γεύση με διάρκεια στην επίγευση, ισορροπεί εντυπωσιακά. Είναι ένα αυθεντικό απόσταγμα που απευθύνεται σ’ αυτούς που τιμούν την παράδοση και εκτιμούν την ποιότητα. Απολαμβάνεται σαν ορεκτικό με συνοδεία αλμυρών μεζέδων αλλά και σαν χωνευτικό στο τέλος ενός καλού γεύματος.
Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού.
Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλων.
Πληθωρικό στη γεύση με διάρκεια στην επίγευση, ισορροπεί εντυπωσιακά. Είναι ένα αυθεντικό απόσταγμα που απευθύνεται σ’ αυτούς που τιμούν την παράδοση και εκτιμούν την ποιότητα. Απολαμβάνεται σαν ορεκτικό με συνοδεία αλμυρών μεζέδων αλλά και σαν χωνευτικό στο τέλος ενός καλού γεύματος.
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν, μετά από διπλή απόσταξη, το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων.