You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων και, πριν την εμφιάλωσή του, παλαιώνει για τουλάχιστον 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Ο φινετσάτος, βελούδινος και πλούσιος αρωματικός του χαρακτήρας το κάνει ιδανικό για συνδυασμούς με μεσογειακές γευστικές επιλογές – το ελληνικό τραπέζι υπήρξε άλλωστε η πηγή της έμπνευσής του – χωρίς, ωστόσο, να φοβάται να πάρει μέρος και σε πιο αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς.
Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων. Αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου σαν υποβαθρο και μπροστά εσπεριδοειδή και ευκάλυπτος, έρχονται να υποστηρίξουν γεύσεις αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών με χαρακτήρα μαλακό και ισορροπημένο.
Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων. Αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου σαν υποβαθρο και μπροστά εσπεριδοειδή και ευκάλυπτος, έρχονται να υποστηρίξουν γεύσεις αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών με χαρακτήρα μαλακό και ισορροπημένο.
Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού.
Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλων.
Πληθωρικό στη γεύση με διάρκεια στην επίγευση, ισορροπεί εντυπωσιακά. Είναι ένα αυθεντικό απόσταγμα που απευθύνεται σ’ αυτούς που τιμούν την παράδοση και εκτιμούν την ποιότητα. Απολαμβάνεται σαν ορεκτικό με συνοδεία αλμυρών μεζέδων αλλά και σαν χωνευτικό στο τέλος ενός καλού γεύματος.
Επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας και αρωματικός γλυκάνισος της Βόρειας Εύβοιας αποστάζονται αριστοτεχνικά. Στο τελικό προϊόν επικρατεί αρωματικά και γευστικά η γλυκανισάτη αίσθηση σταφυλιού που μουδιάζει απαλά και ευχάριστα τη στοματική κοιλότητα.
Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν της Θεσσαλίας με χαρακτηριστικά αυθεντικά και γνήσια σαν τη φύση και τον χαρακτήρα των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου.
Φλερτάρει με τον πάγο για πλούσιο γαλάκτωμα, καθώς και με τους πικάντικους Ελληνικούς μεζέδες της στεριάς και της θάλασσας.
Φινετσάτη μύτη, με γλυκά αρώματα τριαντάφυλλου και βανίλιας σε φόντο περγαμόντου και κουμ κουάτ. Στο στόμα στρογγυλό, ευγενές, με πληθωρικά αρώματα και κομψή επίνευση πικρής σοκολάτας.
Φινετσάτη μύτη, με γλυκά αρώματα τριαντάφυλλου και βανίλιας σε φόντο περγαμόντου και κουμ κουάτ. Στο στόμα στρογγυλό, ευγενές, με πληθωρικά αρώματα και κομψή επίνευση πικρής σοκολάτας.