You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων και, πριν την εμφιάλωσή του, παλαιώνει για τουλάχιστον 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Ο φινετσάτος, βελούδινος και πλούσιος αρωματικός του χαρακτήρας το κάνει ιδανικό για συνδυασμούς με μεσογειακές γευστικές επιλογές – το ελληνικό τραπέζι υπήρξε άλλωστε η πηγή της έμπνευσής του – χωρίς, ωστόσο, να φοβάται να πάρει μέρος και σε πιο αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς.
Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων. Αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου σαν υποβαθρο και μπροστά εσπεριδοειδή και ευκάλυπτος, έρχονται να υποστηρίξουν γεύσεις αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών με χαρακτήρα μαλακό και ισορροπημένο.
Φινετσάτη μύτη, με γλυκά αρώματα τριαντάφυλλου και βανίλιας σε φόντο περγαμόντου και κουμ κουάτ. Στο στόμα στρογγυλό, ευγενές, με πληθωρικά αρώματα και κομψή επίνευση πικρής σοκολάτας.