close
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
23
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΤΣΑ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥΛΑ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΧΡΟΝΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥΛΑ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ: ΟΥΖΟ

Το ούζο

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ούζο παράγεται με τον «αρωματισμό ενός ουδέτερου αποστάγματος» γεωργικής προέλευσης το οποίο έχει προέλθει από απόσταξη με ελάχιστο αλκοολικό τίτλο 96% κατά όγκο(βότκα). Ο αρωματισμός του μπορεί να επιτευχθεί από φυσικές αρωματικές ύλες και η ανηθόλη (που είναι συστατικό του γλυκάνισου, του μάραθου και του αστεροειδή γλυκάνισου) είναι το αρωματικό στοιχείο που πρέπει να υπερισχύει. Ο ελάχιστος επιτρεπόμενος αλκοολικός τίτλος για την εμφιάλωση είναι 37,5% κατά όγκο.

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ: Ούζο, Τσίπουρο & Αποστάγματα
02.09.2013
Το Χιώτικο Ούζο

Το "Καζανιστό" Στουπάκη είναι υψηλής ποιότητας ούζο από τη Χίο, φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και τη χρήση των καλύτερων τοπικών υλικών. Ένα ξεχωριστό ούζο 100% απόσταξης

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ: Ούζο, Τσίπουρο & Αποστάγματα
25.07.2014
Ψαροκεφτέδες με ούζο

Βράζω τα φιλέτα ψαριού για 8-10 λεπτά σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζω και μόλις κρυώσουν τόσο ώστε να μπορώ να τα πιάσω, τα θρυμματίζω με τα δάχτυλα μου, αφαιρώντας τυχόν κόκκαλα και δέρμα. Τα βάζω σε μεγάλο μπολ, προσθέτω τα μουλιασμένα παξιμάδια, το αυγό, τον άνηθο, την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, το ούζο, τη μουστάρδα, τη κέτσαπ και το αλατοπίπερο. Λαδώνω τα χέρια μου και ζυμώνω το μείγμα καλά. Πλάθω τα κεφτεδάκια και τα πανάρω στη φρυγανιά. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι,...

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
03.09.2014
1 2 3 4 5 6 7 8 NEXT
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard