close
ΙΟΥΛΙΟΥ
22
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΜΑΓΔΑ, ΜΑΓΔΟΥΛΑ, ΜΑΓΔΑΛΕΝΑ, ΜΑΓΔΑΛΕΝΙΑ, ΜΑΓΔΑΛΗ, ΜΑΓΔΑΛΩ, ΜΑΡΚΕΛΛΑ, ΜΑΡΚΕΛΑ, ΜΑΡΚΕΛΛΗ, ΜΑΡΚΕΛΗ, ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ: ΚΡΑΣΙ

Χοιρινή κοιλιά με φασόλια χάντρες

Εάν είναι τα μανιτάρια πορτσίνι ξερά τα μαλακώνουμε για ½ ώρα με το κρασί σε ένα μπωλ. Βάζουμε τα μαλακωμένα φασόλια σε κρύο νερό στη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν καλά. Παράλληλα σε ένα βαθύ ταψί βάζουμε τις πανσέτες με το ελαιόλαδο, το θυμάρι, τον κύβο λαχανικών, αλάτι & πιπέρι και 1 ½ φλυτζάνι νερό σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο (180oC). Τα αφήνουμε για 2,5 ώρες κοιτάζοντας κατά διαστήματα και με ένα πιρούνι γυρίζουμε το κρέας. Εάν χρειάζεται κατά διαστήματα προσθέτουμε νερό. Προσοχή,...

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
19.02.2014
Κτήμα Μπαραφάκα, η ομορφιά της Νεμέας

Η οικογένεια Μπαραφάκα δραστηριοποιείται στο χώρο του αμπελιού πάππου προς πάππου στην περιοχή της Νεμέας, όπου λόγω του ιστορικού της περιοχής και ειδικά της οικογένειας και οι παππούδες τους καλλιεργούσαν αμπέλια. Από μικροί ασχολήθηκαν με τα αμπέλια, εκεί έπαιζαν, εκεί μεγάλωσαν. Τα αμπέλια αυτά μεγάλωσαν τους γονείς τους, τους ίδιους και τα παιδιά τους σήμερα . Αυτά τους έδωσαν το δικαίωμα να δημιουργήσουν στόχους στη ζωή τους και να κάνουν όνειρα.

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ: Wines
09.10.2015
Οινοποιείο Τρουπή : η καρδιά της Μαντινείας

Το Οινοποιείο Τρουπή βρίσκεται στην καρδιά των αμπελώνων της Μαντινείας σε υψόμετρο 700μ. στην περιοχή Φτέρη. Η ενασχόληση της οικογενείας Ιωάννη Τρουπή ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 όταν καλλιεργούσαν αμπέλια κυρίως για την εμπορία των προϊόντων του αμπελιού αλλά και για την οινοποίηση μέρους των σταφυλιών για τις οικογενειακές ανάγκες.

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ: Wines
06.04.2016
Κοντοσούβλι «ανάμεικτο»

Σε ένα μπρίκι ζεσταίνω 1½ φλιτζάνι νερό, διαλύω μέσα το ζωμό, ανακατεύοντας καλά και αφήνω το μείγμα να κρυώσει καλά. Πλένω και σκουπίζω καλά τα κρεατικά, τα κόβω σε μεγάλους κύβους των 3 εκατοστών και τους βάζω σε ένα μεγάλο μπολ ή σε ένα βαθύ ταψί. Προσθέτω τον διαλυμένο ζωμό , το κρασί, το ελαιόλαδο, το θυμάρι (φρέσκο ή ξερό), τις σκελίδες σκόρδου, το θυμάρι (φρέσκο ή ξερό), τις σκελίδες σκόρδου, το πιπέρι, τη μουστάρδα, αλάτι και λίγη ρίγανη. Ανακατεύω καλά με τα χέρια μου, σκεπάζω το μπολ...

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
03.09.2014
Ocho, η νέα αντίληψη για την Tequila

Η Tequila Ocho αποδεικνύει ότι η φιλοσοφία του εξαιρετικού κρασιού με την επιλογή διαφορετικών ποικιλιών σταφυλιών κάθε χρόνο (terroir),

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ: Tequila
08.04.2016
ΑΝΤΛΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΕΡΑ
Αντλία Αφαίρεσης Αέρα

Για τους λάτρεις του κρασιού, μια πρακτική

ΤΙΜΗ: 9,27
ΠΡΟΙΟΝΤΑ: Αξεσουάρ/Κρασιού & Ποτού/Ανοιχτήρια & Πώματα
PREV 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... NEXT
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard