close
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
24
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΖΩΣΙΜΑΣ, ΖΩΣΙΜΙΝΑ, ΞΕΝΗ, ΞΕΝΙΑ, ΞΕΝΟΣ, ΞΕΝΙΟΣ, ΦΙΛΩΝΑΣ, ΦΙΛΩΝ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ: ΚΡΑΣΙ

Καραμελωμένα πλοκάμια χταποδιού

Πλένουμε τη φάβα και την βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και 4 φλυτζάνια νερό. Αφού πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να λιώσει. Την βγάζουμε από την φωτιά και την βάζουμε στο blenderμαζί με ένα φλυτζάνι ελαιόλαδο, το ένα φλυτζανάκι ξύδι και αλατοπίπερο. Πολτοποιούμε την φάβα έτσι ώστε να γίνει ένας κρεμώδης σφιχτός πουρές. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι και ενδεχομένως λίγο ξύδι. Διατηρούμε...

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
21.01.2014
Χοιρινή κοιλιά με φασόλια χάντρες

Εάν είναι τα μανιτάρια πορτσίνι ξερά τα μαλακώνουμε για ½ ώρα με το κρασί σε ένα μπωλ. Βάζουμε τα μαλακωμένα φασόλια σε κρύο νερό στη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν καλά. Παράλληλα σε ένα βαθύ ταψί βάζουμε τις πανσέτες με το ελαιόλαδο, το θυμάρι, τον κύβο λαχανικών, αλάτι & πιπέρι και 1 ½ φλυτζάνι νερό σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο (180oC). Τα αφήνουμε για 2,5 ώρες κοιτάζοντας κατά διαστήματα και με ένα πιρούνι γυρίζουμε το κρέας. Εάν χρειάζεται κατά διαστήματα προσθέτουμε νερό. Προσοχή,...

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
19.02.2014
Οινοποιείο Τρουπή : η καρδιά της Μαντινείας

Το Οινοποιείο Τρουπή βρίσκεται στην καρδιά των αμπελώνων της Μαντινείας σε υψόμετρο 700μ. στην περιοχή Φτέρη. Η ενασχόληση της οικογενείας Ιωάννη Τρουπή ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 όταν καλλιεργούσαν αμπέλια κυρίως για την εμπορία των προϊόντων του αμπελιού αλλά και για την οινοποίηση μέρους των σταφυλιών για τις οικογενειακές ανάγκες.

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ: Wines
06.04.2016
Ocho, η νέα αντίληψη για την Tequila

Η Tequila Ocho αποδεικνύει ότι η φιλοσοφία του εξαιρετικού κρασιού με την επιλογή διαφορετικών ποικιλιών σταφυλιών κάθε χρόνο (terroir),

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ: Tequila
08.04.2016
ΑΝΤΛΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΕΡΑ
Αντλία Αφαίρεσης Αέρα

Για τους λάτρεις του κρασιού, μια πρακτική

ΤΙΜΗ: 9,27
ΠΡΟΙΟΝΤΑ: Αξεσουάρ/Κρασιού & Ποτού/Ανοιχτήρια & Πώματα
Κοντοσούβλι «ανάμεικτο»

Σε ένα μπρίκι ζεσταίνω 1½ φλιτζάνι νερό, διαλύω μέσα το ζωμό, ανακατεύοντας καλά και αφήνω το μείγμα να κρυώσει καλά. Πλένω και σκουπίζω καλά τα κρεατικά, τα κόβω σε μεγάλους κύβους των 3 εκατοστών και τους βάζω σε ένα μεγάλο μπολ ή σε ένα βαθύ ταψί. Προσθέτω τον διαλυμένο ζωμό , το κρασί, το ελαιόλαδο, το θυμάρι (φρέσκο ή ξερό), τις σκελίδες σκόρδου, το θυμάρι (φρέσκο ή ξερό), τις σκελίδες σκόρδου, το πιπέρι, τη μουστάρδα, αλάτι και λίγη ρίγανη. Ανακατεύω καλά με τα χέρια μου, σκεπάζω το μπολ...

...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
03.09.2014
PREV 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... NEXT
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard