close
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
24
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΑ, ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΝΥΣΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΝΙΟΝΙΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΥΛΑ, ΝΥΣΑ, ΝΤΕΝΗΣ, ΝΤΕΝΙΖ, ΣΙΣΣΥ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ (ΑΛΛΟ)

Μικρά καλαμάκια τριών κρεατικών

Μικρά καλαμάκια τριών κρεατικών με Κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou

Πρόταση του chef Αλέξανδρου Παπανδρέου

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 8 λεπτά

Υλικά Για 4 άτομα

1 στήθος κοτόπουλο

1 ψαρονέφρι

1 μοσχαρίσια κόντρα γάλακτος

3 κουταλιές ελαιόλαδο

80 γραμμάρια Κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou

80 γραμμάρια Μουστάρδα ρίγανη & θυμάρι Kalamata Papadimitriou

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μικρά καλαμάκια τριών κρεατικών

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το στήθος κοτόπουλο, το ψαρονέφρι και την μοσχαρίσια γάλακτος σε μακρόστενες λωρίδες και τις τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτετε το ελαιόλαδο, 40 γραμμάρια Κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou, 40 γραμμάρια Μουστάρδα ρίγανη & θυμάρι Kalamata Papadimitriou, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά να μαριναριστούν καλά τα κρέατα.

Περνάτε τις λωρίδες σε μικρά καλαμάκια και τους δίνετε μια κυματιστή μορφή.

Τοποθετείτε ένα μεγάλο ραβδωτό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και ψήνετε τα καλαμάκια για 6-8 λεπτά συνολικά από όλες τις πλευρές.

Σερβίρετε σε μια μεγάλη πιατέλα και πασπαλίζετε από πάνω την υπόλοιπη Μουστάρδα ρίγανη & θυμάρι Kalamata Papadimitriou και την υπόλοιπη Κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou.

Bookmark and Share
 
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ:
(3503) Κρέμα Βαλσαμικού Ξιδιού 25cl
(3504) Μουστάρδα Παπαδ/τρίου Ρίγ. & Θυμ. 200gr
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard