close
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
16
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΜΑΘΑΙΟΣ, ΜΑΘΙΟΣ, ΜΑΤΘΟΥΛΑ, ΜΑΘΟΥΛΑ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ

Χοιρινό σουβλάκι

Χοιρινό σουβλάκι γλασαρισμένο με Κρέμα Βαλσαμικού

Υλικά για 4 μερίδες

800 γραμ. χοιρινή πανσέτα

4 κουτ. της σούπας μαύρη ζάχαρη

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

4 κουτ. της σούπας Balsamic Cream Kalamata Papadimitriou

1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας

100 ml μπίρα

αλάτι, πιπέρι

Χοιρινό σουβλάκι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόψτε την πανσέτα σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε σε ένα μπολ την μπίρα με την μαύρη ζάχαρη, τον πελτέ ντομάτας, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κρέμα βαλσαμικού. Βάλτε στη μαρινάδα τα κομμάτια του χοιρινού και αφήστε τα για 3-4 ώρες. Λίγο πριν ψήσετε, στραγγίστε τα και κρατήστε τη μαρινάδα. Περάστε τα κομμάτια της πανσέτας σε ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια, αλατοπιπερώστε τα και ψήστε τα στους 180ο C για 1 ώρα. Αλείψτε τα με τη μαρινάδα που κρατήσατε κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Bookmark and Share
 
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ:
(3503) Κρέμα Βαλσαμικού Ξιδιού 25cl
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard