close
ΜΑΡΤΙΟΥ
24
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ

Χοιρινή τηγανιά

Χοιρινή τηγανιά σβησμένη με Kalamata Balsamic Vinegar και φρέσκο κόλιανδρο

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά

Υλικά (Για 4 άτομα)

1 κιλό χοιρινή τηγανιά από λαιμό
3 σφηνάκια Kalamata Balsamic Vinegar
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Χοιρινή τηγανιά

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το χοιρινό και τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ψηθεί καλά το κρέας.

Σβήνετε με το Kalamata Balsamic Vinegar, αλατίζετε και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αφήνετε το φαγητό να βράσει για 2 λεπτά και σερβίρετε με τον ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.

Bookmark and Share
 
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ:
(3530) Βαλσάμικο Παπαδημητρίου 50cl
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard