close
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
15
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΔΕΣΠΩ, ΔΕΣΠΟΙΝΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΙΩ, ΝΤΕΠΗ, ΠΕΠΗ, ΖΕΠΩ, ΠΙΠΙΝΑ, ΕΛΩΝΑ, ΕΛΛΩΝΑ, ΕΛΟΝΑ, ΘΕΟΤΟΚΗΣ, ΘΕΟΤΟΚΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΩ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΩ, ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΝΙΑ, ΚΡΙΣΤΙ, ΚΡΥΣΤΑ, ΜΑΡΙΑ (ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ), ΜΑΡΙΟΣ, ΜΑΡΩ, ΜΑΡΙΩ, ΜΑΡΙΩΡΗ, ΜΑΡΙΚΑ, ΜΑΡΙΓΩ, ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ, ΜΑΡΟΥΛΑ, ΜΑΡΙΤΣΑ, ΜΑΝΙΩ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΜΑΡΟΥΣΑ, ΜΑΡΣΙΑ, ΜΑΡΓΕΤΑ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΜΑΡΓΕΤΙΝΑ, ΜΙΡΕΛΛΑ, ΜΥΡΕΛΛΑ, ΜΙΡΕΙΓ, ΜΙΡΕΙΓ, ΜΙΡΕΙΓ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΟΣ, ΠΑΝΑΓΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΣ, ΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΤΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΓΙΩΤΑ, ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ, ΠΑΝΗ, ΤΟΤΑ, ΤΟΥΛΑ, ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΣΥΜΕΛΑ, ΣΙΜΕΛΑ, ΣΟΥΜΕΛΑ, ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ, ΙΕΣΘΗΜΑΝΗ, ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ, ΜΑΡΙΝΙΚΗ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ, ΗΛΙΟΣΤΑΛΑΚΤΗ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ

Πανσέτα στο φούρνο

Πανσέτα στο φούρνο με σάλτσα μπάρμπεκιου, με Kalamata Balsamic Vinegar και Μουστάρδα Balsamon με ρίγανη & θυμάρι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά (Μαρινάρισμα 30 λεπτά)
Χρόνος ψησίματος: 35 - 40 λεπτά

Υλικά (Για 4 άτομα)

12 κομμάτια χοιρινή πανσέτα πανσέτα

Για την σάλτσα μπάρμπεκιου

2 κουταλιές χοντρό αλάτι
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ρίγανη
4 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
2 κουταλιές πάπρικα
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές κέτσαπ
½ φλιτζάνι Kalamata Balsamic Vinegar
60 ml ελαιόλαδο

Πανσέτα στο φούρνο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα τα υλικά για την σάλτσα μπάρμπεκιου.

Στην συνέχεια προσθέτετε την σάλτσα σε ένα ταψί και προσθέτετε μέσα σε αυτό τα κομμάτια της πανσέτας.

Αφήνετε την πανσέτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο.

Τοποθετείτε όπως είναι το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο για 35-40 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να καραμελώσουν.

Σερβίρετε τις πανσέτες με Μουστάρδα Balsamon με ρίγανη & Θυμάρι.

Bookmark and Share
 
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ:
(3504) Μουστάρδα Παπαδ/τρίου Ρίγ. & Θυμ. 200gr
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard