close
ΙΟΥΛΙΟΥ
18
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ, ΑΙΜΙΛΙΑΝΗ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Κοτόπουλο φιλέτο

Κοτόπουλο φιλέτο με καραμελωμένα καρότα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά

Για 4 άτομα

Υλικά

4 φιλέτα κοτόπουλο από στήθος

3 κουταλιές ελαιόλαδο

4 καρότα κομμένα σε χοντρά κομμάτια

1 κουταλάκι καστανή ζάχαρη

4 κουταλιές Kalamata Balsamic cream

4 κουταλιές Μουστάρδα Balsamon με Ρίγανη & Θυμάρι

αλάτι

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Κοτόπουλο φιλέτο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένετε και καθαρίζετε τα φιλέτα, τα αλατίζετε και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Τοποθετείτε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι και τα ραντίζετε με το ελαιόλαδο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.

Βγάζετε το ταψάκι από το φούρνο και αλείφετε τα φιλέτα με τη Μουστάρδα Balsamon με Ρίγανη και Θυμάρι. Ξαναβάζετε το ταψάκι στο φούρνο και συνεχίζετε το ψήσιμο για 5 λεπτά ακόμα στο γκριλ.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε τα καρότα, ½ φλυτζάνι νερό και λίγο αλάτι. Τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να εξατμιστούν τελείως όλα τα υγρά. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και προσθέτετε 4 κουταλιές Kalamata Balsamic cream και αφήνετε τα καρότα να καραμελώσουν.

Σερβίρετε τα φιλέτα με τα καραμελωμένα καρότα και λίγη φρέσκια ρίγανη.

Bookmark and Share
 
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ:
(3503) Κρέμα Βαλσαμικού Ξιδιού 25cl
(3504) Μουστάρδα Παπαδ/τρίου Ρίγ. & Θυμ. 200gr
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard