close
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
15
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΔΕΣΠΩ, ΔΕΣΠΟΙΝΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΙΩ, ΝΤΕΠΗ, ΠΕΠΗ, ΖΕΠΩ, ΠΙΠΙΝΑ, ΕΛΩΝΑ, ΕΛΛΩΝΑ, ΕΛΟΝΑ, ΘΕΟΤΟΚΗΣ, ΘΕΟΤΟΚΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΩ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΩ, ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΝΙΑ, ΚΡΙΣΤΙ, ΚΡΥΣΤΑ, ΜΑΡΙΑ (ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ), ΜΑΡΙΟΣ, ΜΑΡΩ, ΜΑΡΙΩ, ΜΑΡΙΩΡΗ, ΜΑΡΙΚΑ, ΜΑΡΙΓΩ, ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ, ΜΑΡΟΥΛΑ, ΜΑΡΙΤΣΑ, ΜΑΝΙΩ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΜΑΡΟΥΣΑ, ΜΑΡΣΙΑ, ΜΑΡΓΕΤΑ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΜΑΡΓΕΤΙΝΑ, ΜΙΡΕΛΛΑ, ΜΥΡΕΛΛΑ, ΜΙΡΕΙΓ, ΜΙΡΕΙΓ, ΜΙΡΕΙΓ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΟΣ, ΠΑΝΑΓΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΣ, ΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΤΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΓΙΩΤΑ, ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ, ΠΑΝΗ, ΤΟΤΑ, ΤΟΥΛΑ, ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΣΥΜΕΛΑ, ΣΙΜΕΛΑ, ΣΟΥΜΕΛΑ, ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ, ΙΕΣΘΗΜΑΝΗ, ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ, ΜΑΡΙΝΙΚΗ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ, ΗΛΙΟΣΤΑΛΑΚΤΗ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Χαλούμι ψημένο με Κρέμα Βαλσαμικού σύκο

Χαλούμι ψημένο με Κρέμα Βαλσαμικού σύκο & φρέσκο δυόσμο.

Πρόταση του chef Αλέξανδρου Παπανδρέου

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 2 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

2 κομμάτια χαλούμι

6 τοματίνια

2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο

2 κουταλιές ελαιόλαδο

4 κουταλιές Κρέμα Βαλσαμικού σύκο Kalamata Papadimitriou

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Χαλούμι ψημένο με Κρέμα Βαλσαμικού σύκο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το χαλούμι σε φέτες πάχους όχι μεγαλύτερο από ½ εκατοστό και τα τοματίνια στα τέσσερα.

Τοποθετείτε ένα ραβδωτό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά.

Ψήνετε τις φέτες χαλούμι για 1 λεπτό από κάθε μεριά να σχηματιστούν ωραίες γραμμές και να βγάλει το χαλούμι τα αρώματα του.

Σερβίρετε τις φέτες χαλούμι σε ένα πιάτο με διάσπαρτα τα τοματίνια και περιχύνετε με το ελαιόλαδο και την Κρέμα Βαλσαμικού σύκο Kalamata Papadimitriou.

Τελειώνετε πασπαλίζοντας με τον φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο.

Bookmark and Share
 
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ:
(3681) Κρέμα Βαλσαμικού Σύκο 250ml
 
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard