Η μέθοδος παραγωγής των αποσταγμάτων της Nonino είναι μοναδική στον κόσμο. Η απόσταξη γίνεται σε 66 μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, με σεβασμό στην παράδοση και τους ρυθμούς της βιοτεχνίας. Η παλαίωση των αποσταγμάτων γίνεται σε μικρά βαρέλια (Nevers, Limousin, Gresigne, Ex-Sherry) υπό την αυστηρή επίβλεψη του τελωνείου και του μονοπωλίου.
Πρόκειται για το παλαιότερο και το πιο παραδοσιακό απόσταγμα της Β. Ιταλίας, το οποίο προέρχεται από την απόσταξη των στέμφυλων της ποικιλίας Chardonnay. Έχει παλαιώσει σε μικρά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες.
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 41%
Μέγεθος: 2 lt