Molinari
To 1945 o Angelo Molinari, ένας διάσημος οινοποιός και ποτοποιός, παρασκευάζει ένα προϊόν, που αποτελεί σήμερα την πιο διάσημη Sambuca στον κόσμο. Το 1968 το ανώτατο Ιταλικό δικαστήριο απεφάνθη: “ Η Sabuca Molinari παρασκευάζεται μόνο από ποιοτικές πρώτες ύλες, όπως, μπαχαρικά, βότανα, ζάχαρη και αλκοόλη, οι οποίες και είναι ανώτερες από εκείνες που χρησιμοποιούνται συνήθως στις υπόλοιπες Sambuca”. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που ξεχωρίζουν τη Molinari από τους ανταγωνιστές της, μια παράδοση στην ποιότητα που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.
Η φιλοσοφία του οίκου, βασίζεται στην διατήρηση της ανώτερης ποιότητας, που έχει φέρει τη Molinari στην πρώτη θέση σε πωλήσεις Sambuca στον κόσμο!