close
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
23
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΜΑΛΑΜΑΤΗ, ΜΑΛΑ, ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ, ΜΑΤΙΝΑ
Επιλέξτε αν θα πλοηγηθείτε στο eshop μας ως πελάτης:
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ:

WHISKY - WHISKEY

“Share your Vintage Moment” - Παναγιώτης Φράγκος , Head Bartender @ CV Distiller
11.12.2013

“Share your Vintage Moment” - Παναγιώτης Φράγκος , Head Bartender @ CV Distiller

To "The Glenrothes Single Malt Whisky", αντιπροσωπεύει την ιδιαίτερη, τη vintage στιγμή που επιλέγει ο καθένας μας να απολαύσει τη ζωή του. Η ζωή μας είναι γεμάτη στιγμές και για αυτό οκτώ αναγνωρισμένοι connoisseurs των spirits και της νυχτερινής Αθήνας, έρχονται στο www.fnl-guide.com, να μοιραστούν τη δική τους vintage στιγμή απόλαυσης του αγαπημένου τους "Τhe Glenrothes".

Ας ανακαλύψουμε το "Vintage Moment" του Παναγιώτη Φράγκου.

Έχει υπογράψει τις cocktail lists κάποιων από τα γνωστότερα bars της πόλης, έχει ασχοληθεί με την μοριακή μιξολογία, έχει διακριθεί σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς bartending, είναι μέλος της ένωσης barmen Ελλάδος, δίνει σεμινάρια στο Bar Academy.

Πλέον, τον συναντάμε πίσω από την μπάρα του CV Distiller, ενός από τα πιο εμβληματικά μπαρ της πόλης που διαθέτει μια απίθανη συλλογή σπανίων ουίσκι και αποσταγμάτων, ίσως την πλουσιότερη στην Ελλάδα!

Ο Παναγιώτης Φράγκος φροντίζει να ενημερώνεται για ότι συμβαίνει στον χώρο και να παρακολουθεί κάθε εξέλιξη. Και εξηγείται: " Όσο και να αγαπάς αυτό που κάνεις, αν δεν φροντίζεις να πλουτίσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου δεν μπορείς να κρατηθείς στο επίπεδο που πρέπει για να έχεις μια σοβαρή και αξιόλογη παρουσία" και συνεχίζει: " Η ανάγκη μου να γίνομαι όλο και καλύτερος, και ταυτόχρονα να συμβαδίζω με τα σημεία και τις ανάγκες των καιρών, είναι αυτή που με κρατάει μονίμως σε εγρήγορση".

Η συζήτηση γρήγορα φτάνει στο Glenrothes: "Μπήκε στην ζωή μου με τον ίδιο τρόπο που μπαίνουν οι μεγάλοι έρωτες" μας λέει, και συνεχίζει: "Πρώτα μου τράβηξε την προσοχή το ιδιαίτερο σχήμα του μπουκαλιού, μετά δοκίμασα, και τότε είναι που κόλλησα για τα καλά!

Μου αρέσουν όλα τα vintages γιατί είναι ενδιαφέροντα και έχει το καθένα τον δικό του χαρακτήρα, αλλά προσωπικά, το πιο αγαπημένο μου είναι το 1995. Λατρεύω την έντονη βανίλια στην μύτη και τον φρουτώδη χαρακτήρα του και το απολαμβάνω με κάθε ευκαιρία, σκέτο για μην χάνει ούτε ίχνος από τα αρώματα και την γεύση του".  

Τον ρωτάω για την στιγμή που ξεχωρίζει, ποια είναι η δική του "vintage moment" που απολαμβάνει το Glenrothes.
Προς στιγμή, "χάνεται", ρεμβάζει και απαντά: "Ειδικά μετά την ιστιοπλοΐα, την οποία αγαπώ όσο και το bartending (έχω πάρει μέχρι και πρωτάθλημα Ελλάδας στο Lightning το 2003), ένα ποτήρι Glenrothes με θέα την θάλασσα είναι απόλαυση και επιβράβευση μαζί".

Ο Παναγιώτης Φράγκος ονειρεύεται να φτιάξει κάποια στιγμή τον δικό του χώρο, και εκεί στην κάβα του που όλες οι ετικέτες θα είναι επιλεγμένες μία μία με γνώση και μεράκι, τα Glenrothes θα παίζουν ρόλο πρωταγωνιστικό.


_____________________________________________
 

Λίγα λόγια για το www.fnl-guide.com: To fnl-guideασχολείται αξιόπιστα και έγκυρα με τη γαστρονομία, τα εστιατόρια, το κρασί, τα ποτά και γενικότερα την καλή ζωή. Ανακαλύψτε περισσότερα για τonδιαγωνισμό «Share Υour Vintage Moment» στο  http://www.fnl-guide.com/gr/el/promotions/share-your-vintage-moment/
 
Bookmark and Share
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:
(2331) The Glenrothes Vintage 1995 70cl
Taste and Cocktail WizardCocktail wizardTaste Wizard
Taste and Cocktail Wizardcocktail wizardtaste wizard